» »

problem z slo. jezikom v Win in PS-om

problem z slo. jezikom v Win in PS-om

scarble ::

1.Računalnik sem pregledal z SpDoctor in mi je našel nekaj okuženih stvari na compu. Takoj sem jih zbrisal in resetiral računalnik. Ko sem ga ponovno prižgal so se Windowsi začeli normalno poganjati; kar naenkrat pa samo črni ekran in disk je v polno delal. Poklical sem enega prijatelja, ki ima malo več pojma od mene in mi je rekel, da izklopim računalnik in v samem štartu pritiskam F8 za SafeMode. Ko se je odprlo mi je rekel, da pritisnem nekaj takega" ponovno zaženi zadnje dobro ..." Ko sem to naredil mi je pognalo in odprlo Windowse, vendar v angleški verziji (prej so bili v slo.) in imam občutek, da vse skup tudi počasneje dela. Preveril sem tudi procese in proces: ave.exe obremenjuje CPE, vendar čez čas se normalizira. Zakaj in kako naredim, da mi bo vse delovalo normalno in Windowsi v slo. jeziku? Lepo prosim za pomoč, ker na tem področju sem slab.

2.Pomoč prosim! Inštaliral sem si Photoshop 7. Ko ga poženem se začne vse normalno odpirati (Scanning for plug-in, Intializing, Reading Font,...), potem pa kar naenkrat se vse isklopi tik preden bi se odprlo okno (delavna površina). Omenjeni CD z PS7 sem že kr parkrat inštaliral pa mi je vse normalno delovalo, tako da napake na kakšnem CD ni. Lepo prosim za pomoč, ker imam kr nekaj dela s PS a nič ne morem narediti. Namestil sem tudi vse doadtke in pregledal comp z WinASO;popravil pa še zmeraj ne deluje.

Lepo prosim za pomoč!!!

#000000 ::

To si verjetno odstranil par datotek in zarad tega ne dela več, men se je tud sgodlo pred leti ko mi je panda redno pobrisale dva fileta in sem vsakič mogel na novo instalirat, pri CS2 verziji tega nisem zasledil, dočim mi je je ko sem premaknil mašino nazaj (restore point) naredilo isto (ampak mi je šla samo CS verzija po gobe, tko da sem jo mogu še enkrat instalirat) Odinstaliraj, spucaj vse od fotošopa kak je v C:program files restartaj in namesti ponovno, mora delat. Fino je tud da si preden reštartaš popucaš disk z ccleaner ali disk cleaner oz. podobim programom. LP

scarble ::

Vse sem naredil, tako kot si napisal, vendar žal ni nikakršne razlike. Kaj bi bilo še možno, ker res nujno potrebujem PS?!

5er--> ::

Kaj imajo pa windowsi in PlayStation skupnega?
Downloadaj si Windows Defender pa preskeniraj pc.
Za slovenske windowse pa si moreš dobit slo dodatek.

smetko ::

včasih pomnaga da v zaženeš "SFC /scannow" pa ko zahteva CD od Windosow ga vstaviš V CD.
No comment

5er--> ::

Edit: skapiral, da je PS = Photoshop. (ma sem hiter, a?:D)

scarble ::

Da ne bom odpiral nove teme sem jo prilepil kar sem. Hočem zbrisati file in ga ne morem. V Dodaj/Odstrani grem na Photoshop, pritisnem Remove, napiše mi "Unable to locate the installation log file C:/Program Files/Adobe/Photoshop 7.0/Uninst.isu", ko grem pod išči pa mi ne najde ničesar. Kako lahko zbrišem? V naprej se zahvaljujem za pomoč!

5er--> ::

Kaj bi ti zdaj rad zbrisal tisto kar ti kaže v dodaj/odstrani programe ali kakšno drugo datoteko na disku?
Če se gre za 1.
Start-> zaženi (run)-> regedit [enter]
CTRL+F
napiši no3 točno tisto kar vidiš v dodaj/dodaj odstrani programe, daj enter in zbriši vnos, ki ti ga najde.

scarble ::

Najlepša hvala! Vse probleme sem rešil, samo napako pri Photoshopu pa ne.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Outlook 2007 - se ne odpre

Oddelek: Programska oprema
91805 (1020) Han
»

Virusi in druga svinarija

Oddelek: Pomoč in nasveti
323981 (2907) grofsi
»

Zunanji Disk Se Ne Odziva

Oddelek: Strojna oprema
497406 (6240) Lyon
»

Firefox problem - please help

Oddelek: Pomoč in nasveti
101752 (1584) Klemzz
»

Kako odstraniti program?

Oddelek: Pomoč in nasveti
101948 (1801) Sims

Več podobnih tem