Forum » Hlajenje in modifikacije » Pleksi
Pleksi
sonyboy ::
Problem! No zrezal sem na plehu luknjo in naročil na vsaki strani 1cm večji pleksi!
Seveda nisem vsega delal sam! Šel sem k stricu ki je mizar in mi je seveda z vseljem priskočil na pomoč. Najprej sem vse lepo izrisal nato sva na vseh kotih kocke izvrtala luknje in nato t vbodno žago izrezala pleh.
vse sva zbrusla samo na kotih sva pozabila. Te koti sedaj izgledajo grozno. Problem je pa v tem da sva nato pozabla in že s silikonom priterdila pleksi iz notranje strani.
Dejte mi povedat kak naj to popravim!!
Seveda nisem vsega delal sam! Šel sem k stricu ki je mizar in mi je seveda z vseljem priskočil na pomoč. Najprej sem vse lepo izrisal nato sva na vseh kotih kocke izvrtala luknje in nato t vbodno žago izrezala pleh.
vse sva zbrusla samo na kotih sva pozabila. Te koti sedaj izgledajo grozno. Problem je pa v tem da sva nato pozabla in že s silikonom priterdila pleksi iz notranje strani.
Dejte mi povedat kak naj to popravim!!
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | zvočniki v kopalniciOddelek: Zvok in slika | 3530 (3280) | marmar |
| ⊘ | TerarijOddelek: Loža | 4451 (2254) | frenk |
| » | kam plexi?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1721 (1287) | goku :) |
| » | Modifikacija monitorja by TiCkOOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2501 (2102) | TICKO |
| » | Pleksi okno v straniciOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2072 (1537) | Boeing |