Forum » Hlajenje in modifikacije » Pleksi
Pleksi
sonyboy ::
Problem! No zrezal sem na plehu luknjo in naročil na vsaki strani 1cm večji pleksi!
Seveda nisem vsega delal sam! Šel sem k stricu ki je mizar in mi je seveda z vseljem priskočil na pomoč. Najprej sem vse lepo izrisal nato sva na vseh kotih kocke izvrtala luknje in nato t vbodno žago izrezala pleh.
vse sva zbrusla samo na kotih sva pozabila. Te koti sedaj izgledajo grozno. Problem je pa v tem da sva nato pozabla in že s silikonom priterdila pleksi iz notranje strani.
Dejte mi povedat kak naj to popravim!!
Seveda nisem vsega delal sam! Šel sem k stricu ki je mizar in mi je seveda z vseljem priskočil na pomoč. Najprej sem vse lepo izrisal nato sva na vseh kotih kocke izvrtala luknje in nato t vbodno žago izrezala pleh.
vse sva zbrusla samo na kotih sva pozabila. Te koti sedaj izgledajo grozno. Problem je pa v tem da sva nato pozabla in že s silikonom priterdila pleksi iz notranje strani.
Dejte mi povedat kak naj to popravim!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zvočniki v kopalniciOddelek: Zvok in slika | 3413 (3163) | marmar |
⊘ | TerarijOddelek: Loža | 4312 (2115) | frenk |
» | kam plexi?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1632 (1198) | goku :) |
» | Modifikacija monitorja by TiCkOOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2372 (1973) | TICKO |
» | Pleksi okno v straniciOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1955 (1420) | Boeing |