Forum » Programska oprema » program za diagnostiko
program za diagnostiko
bluesman ::
Lep pozdrav,
moja konfiguracija:
ASUS p5w dh deluxe
intel dual core E6300
ram 2gb 800 mhz
ati 1950 pro 256 mb
2X160 Gb hdd v sata
Pri igranju nekaterih iger mi rac zablokira in na ekranu se pojavijo nekaksne crte. Ker ne vem kaj bi to bilo sprasujem ce obstaja kak dober program za diagnostiko celotnega racunalnika, ki bi mi na koncu povedal ce je kaksna komponenta pokvarjena?
BTW: gonilnike sem posodabljal in na novo instaliral tako da to najverjetneje ni problem.
moja konfiguracija:
ASUS p5w dh deluxe
intel dual core E6300
ram 2gb 800 mhz
ati 1950 pro 256 mb
2X160 Gb hdd v sata
Pri igranju nekaterih iger mi rac zablokira in na ekranu se pojavijo nekaksne crte. Ker ne vem kaj bi to bilo sprasujem ce obstaja kak dober program za diagnostiko celotnega racunalnika, ki bi mi na koncu povedal ce je kaksna komponenta pokvarjena?
BTW: gonilnike sem posodabljal in na novo instaliral tako da to najverjetneje ni problem.
teeehaaaceee ::
Grafiucna se ti pregreva al pa napajalnik defekt tak na hitro :)
We live in a moment, a moment in time...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TUV certifikat oz. vpis večjih pnevmatih v homologacijoOddelek: Na cesti | 6200 (6071) | 69charger |
» | Zanimiv način plačila izdelkov iz kataloga v reviji AfibelOddelek: Loža | 3708 (2833) | GupeM |
» | Odpadlo navitje na napajalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 2634 (2401) | Baja |
» | Španija uzakonila davek na Google NewsOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 9592 (7186) | Jackass |
» | pc in ekran - 30m razdaljaOddelek: Zvok in slika | 793 (738) | KoMar- |