Forum » Pomoč in nasveti » SPINRITE!!!
SPINRITE!!!
Ram_z ::
imam programcek spinrite za cekiranje bad sektorjev na disku in odpravo le teh! no odpravu mi je vecino bad sektorjev ampak na koncu pa mi je le ostalo jih nekaj!
Zanima me ce poznaste kak programcek ki ZAKLENE bad sektorje tako da jih disk ne uporablja in da se jih pri navadnem formatiranju diska ne vidi!!! in da se da zaklenit tocno dolocen sektor ki ga dolocis!!!
forum bom prebral v PON ker do takrat nimam dostopa do interneta. tako da s predlogi na dan!!!
:))))
Hvala za vse nasvete!
Zanima me ce poznaste kak programcek ki ZAKLENE bad sektorje tako da jih disk ne uporablja in da se jih pri navadnem formatiranju diska ne vidi!!! in da se da zaklenit tocno dolocen sektor ki ga dolocis!!!
forum bom prebral v PON ker do takrat nimam dostopa do interneta. tako da s predlogi na dan!!!
:))))
Hvala za vse nasvete!
- spremenilo: Ram_z ()
TESKAn ::
Dobi si program za low level format. Poglej na strani proizvajalca diska.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Jst ::
Ram_Z: Jst bi tudi rabil ta program. A mi lahko pošlješ link na jst@nofx.com. (tukaj je baje prepovedano dajanje linkov do warez strani)
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Ram_z ::
Jst: ga imas na mailu sej je progic 100 kilo
Aja in kar se tice low level disk formata vam povem da se lahko skrije proti Spinrite!!
hvala za karkoli se ga vedjamo
Aja in kar se tice low level disk formata vam povem da se lahko skrije proti Spinrite!!
hvala za karkoli se ga vedjamo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | disk - bad sectors - rescueOddelek: Pomoč in nasveti | 1410 (1355) | Mr.B |
» | Odstranjevanje BAD sektorjev na DiskuOddelek: Pomoč in nasveti | 2060 (1815) | kixs |
» | Ne morem formatirat diska (bad blocks)Oddelek: Strojna oprema | 1447 (1238) | Spajky |
» | Low level format za WD disk!Oddelek: Programska oprema | 1588 (1407) | gumby |
» | Bad sectorjiOddelek: Pomoč in nasveti | 1527 (1381) | Kriko |