Forum » Šola » Matematika - Boris Apsen
Matematika - Boris Apsen
imagodei ::
Živjo!
Mene pa zanima, če bi se kje v pdf obliki dalo dobiti Apsnove knjige? Vse repetitorije Elementarne matematike in pripadajoče Rješeni zadaci ter Repetitorije Više matematike in pripadajoče Rješeni zadaci.
Ali pa, če kdo ve, kje bi se to dalo nabavit?
Tip je res car!
Mene pa zanima, če bi se kje v pdf obliki dalo dobiti Apsnove knjige? Vse repetitorije Elementarne matematike in pripadajoče Rješeni zadaci ter Repetitorije Više matematike in pripadajoče Rješeni zadaci.
Ali pa, če kdo ve, kje bi se to dalo nabavit?
Tip je res car!
- Hoc est qui sumus -
whatever ::
V elektronski obliki dvomim da obstaja; sem jih že sam iskal pa nič našel. So pa njegove knjige res dobre. Najbolje da pogledaš na www.cobiss.si v kateri knjižnici jih imajo, pa si jih sposodiš.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: whatever ()
imagodei ::
Ja, se bojim, da na netu res ni ničesar, čeprav bi si možakar res zaslužil takšno ovekovečenje... In mi zastonj pdf-je No, resno, minilo je že 27 let od njegove smrti, tako da bi lahko knjige že dali v public domain.
>> Brisal del posta zaradi namigovanja na kršenje avtorskih pravic. Držite se pravil! Fizikalko
>> Brisal del posta zaradi namigovanja na kršenje avtorskih pravic. Držite se pravil! Fizikalko
- Hoc est qui sumus -
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Fizikalko ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Matematika 1. letnik faksaOddelek: Šola | 3936 (3217) | imagodei |
» | Gradivo za matematiko( tehniška fakulteta)Oddelek: Šola | 939 (808) | imagodei |
» | prepisovanje na maturi NEXT GEN - how to (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 12301 (8806) | Pro |
» | Dell se odziva na predloge kupcevOddelek: Novice / Ostale najave | 4685 (3634) | Roadkill |
» | Vprasanje?Oddelek: Šola | 2070 (1743) | gruntfürmich |