Forum » Omrežja in internet » Kje imate postavljene wireless routerje ?
Kje imate postavljene wireless routerje ?
#000000 ::
Ker sem mal v dvomih da tale reč ni čisto neškodljiva, me zanima kje jih imate postavljene, verjetno jih nimate glih zraven glave večino časa. LP
chucki ::
3m stran od postle
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
veteran ::
verjetno jih nimate glih zraven glave večino časa
Zakaj pa zraven glave? Imaš kakšno wi-fi zadevo v glavi? Pa sej nima tko mal dometa, no.
Zdajle je router 80 cm stran od moje glave. BTW, mobitel precej bolj seva, pa brivski aparat tud...
Zakaj pa zraven glave? Imaš kakšno wi-fi zadevo v glavi? Pa sej nima tko mal dometa, no.
Zdajle je router 80 cm stran od moje glave. BTW, mobitel precej bolj seva, pa brivski aparat tud...
Mih@@ ::
V dnevni sobi v kotu. Tam je ravno prostor, pa celo stanovanje vseeno pokrije, tako da se nikoli nisem rabil ukvarjat s tem, da bi ga postavil kam bolj na sredino.
ne_kdo ::
prebral sem nekje da je mobilni telefon bolj skodljiv kot pa brezžični router. sam ga uporabljam ze kr nekaj casa nimam ga pa v sobi.
lp
lp
Jackal ::
Na okenski polici.
Walking the way is something completely different than imagining the way.
zee ::
eden je trenutno v sobi, drugi pa bo šel kmalu v dnevno sobo (WDS).
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RouterOddelek: Kaj kupiti | 1766 (1078) | hojnikb |
» | Ali razen Logitech-a še kdo dela kvalitetne aktivne zvočnike (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 15413 (12900) | Janac |
» | Spanje zraven vtičnice (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13151 (11925) | SmeskoSnezak |
» | Koliko je brezžčno omrežje škodljivo do človeka?Oddelek: Omrežja in internet | 1756 (1418) | Climber |
» | Ali UV neonka skoduje?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1784 (1629) | matias |