» »

Vidoe kabel NUJNO

Vidoe kabel NUJNO

Tzar ::

Psimo s tem TV-outom je tolk dela,ampak vseeno...
Spet en problemcek.SCART je mal prekratek tko da ne morem normalno priklopit na TV-OUT.Za test sem ze premaknu blizje h compu sam tko pac ne more ostat.Zato sem pregledal vse mozne trgovine in nisem nasu podaljska za video kabel.
Kaj v bistu to je.Na obeh straneh sta navadna činča (moški in ženksi) kabel pa mora biti podoben koaksialnemu sam da je ful tanjši pa mora biti 75ohmski. Tko mi je en stručko povdal.Sem poskušal z navadnim audio kablom pa valjda nista.
Tko da prosim za nasvet kaj naj naredim,kakšen kabel naj uporbim.A lahko kar tega koakcialca,ki ga imam za TV anteno?A je ta pravi,k ta je tud 75ohmski.
Ce pa kdo ve kje bi lahko kupu original tak bale,naj prosim sporoči.Pa čimprej prosim,k ga dost nujno rabim.
hvala
:'(
Življenje je lepo!

boha ::

hja, zdaj ne vem točno kakšen kabel oz. podaljšek potrebuješ, ampak probaj v bigbangu. tam bi skoraj moral dobiti zadevo, ker imajo tega na tone...

Rott-von-weiler ::

75 omskega kabla ne rabiš ker se ti uporabljajo v malo bolj profi namene rabiš cisto obicni kabl dobiš pa jih v raznih trgovinah z elektroniko cip ali hte še najboljše pa je da si jih kr sam narediš še boš najbolj poceni skozi prišo8-O

Kaiser ::

Rabis samo dvozilni kabel. Lahko je tud koaksialc, se bols, ker je oklopljen. Kupi si zenski in moski scart konektor potem pa zvezi pin 19 na enem s pinom 19 na drugem. Isto naredi za pin 17. Kaj so in kateri ti pini so si pa oglej tu. Lahko pa obstojeci kabel na sredini precvikas, pa vmes zalitas en drug kabel.8-)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hišni kino Sony in LCD Philips - Kako nastaviti zvok?

Oddelek: Zvok in slika
193967 (3709) Dekinio
»

LCD TV + DVD + Reciever

Oddelek: Zvok in slika
203460 (3334) Okapi
»

Priklop Satelitske na tuner

Oddelek: Zvok in slika
5833 (802) gumby
»

PC<->TV, SVideo?

Oddelek: Zvok in slika
111693 (1516) gumby
»

Tv-out problem

Oddelek: Zvok in slika
61026 (887) matevzm

Več podobnih tem