Forum » Pomoč in nasveti » Težave z miško Logitech MX 400 Laser v Firefoxu
Težave z miško Logitech MX 400 Laser v Firefoxu
Anze92 ::
Imam miško Logitech MX 400 Laser.Ta miška ima tudi gumbe naprej-nazaj.Ti gumbi delajo v Windows Explorerju(v mapah),Internet Explorerju.Ampak problem je v tem da ti gumbi ne delajo v firefoxu.Ko pritisnem gumb za naprej ali za nazaj je kot da sploh nebi dobil ukaza-torej ne delajo!? Imam najnovejše driverje za to miško(SetPoint).
Ima kdo kakšno idejo za kaj ne delajo in kako bi se dalo to težavo odpravit?
Ima kdo kakšno idejo za kaj ne delajo in kako bi se dalo to težavo odpravit?
Neophyte ::
sam mam Mx510 mam brez driverov pa na USB jo mam prklopleno pa lepo dela v vseh situacijah.
clothes ::
Tudi sam imam to miško in mi dela bp. tudi v FF.
J e pa res, da so funkcije tipk na miški prednastavljene samo za windows in IE tako da sem moral v set point-u ponovno nastaviti funkcijo za vsak gumb posebaj.
J e pa res, da so funkcije tipk na miški prednastavljene samo za windows in IE tako da sem moral v set point-u ponovno nastaviti funkcijo za vsak gumb posebaj.
clothes ::
Ne!
Odkar sem nastavil tipke po svojih željah:
gumb naprej - middle click
gumb nazaj - back
kolešček levo - copy
kolešček desno - paste
kolešček not - enter
mi DELA povsod. (pa tudi če nastavim drugače mi dela)
Odkar sem nastavil tipke po svojih željah:
gumb naprej - middle click
gumb nazaj - back
kolešček levo - copy
kolešček desno - paste
kolešček not - enter
mi DELA povsod. (pa tudi če nastavim drugače mi dela)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Logitech miška ne deluje scrollOddelek: Programska oprema | 1539 (1378) | Invictus |
» | Test Logitech MX RevolutionOddelek: Novice / Ostale najave | 5860 (3251) | djordjevic |
» | Logitech MX518...mnenje uporabnikov.Oddelek: Kaj kupiti | 1728 (1390) | strictom |
» | Mogočni mišek na pohodu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 10907 (8455) | Jaka83 |
» | Težave z Logitech driverjiOddelek: Programska oprema | 939 (870) | Brutal Corpse |