Forum » Kaj kupiti » VGA > TV konverter
VGA > TV konverter
Jux ::
mam graficno kartico ki nima tv outa, a obstaja kaksen kulski konverter ki bi ga gor prklopu (nimam potrebe po monitorju)?
web&blog&etc: http://lukabirsa.com
msmiha ::
Zakaj pa misliš, da je TV out. Dobi se skart v katerega se da vtaknit navaden ali pa S-video kabel odvisno kaj imaš.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Yurko ::
Ma, če jest prou zastopim bi rad vedu, če obstaja kaki konverter ki bi zi VGA priključka dobil ven s-video/kompozitni.
A štekaš, maš grafo ki ima samo VGa, pa nek konverter vmes, pa direkt v TV (magari preko scarta).
A štekaš, maš grafo ki ima samo VGa, pa nek konverter vmes, pa direkt v TV (magari preko scarta).
rc-car ::
Ja, to kupis tak konventer.
Je taka crna skatla, ki ima gor za VGA in scart in RCA, mogoce celo s-video. Kje se to kupi me pa ne sprasevat
Je taka crna skatla, ki ima gor za VGA in scart in RCA, mogoce celo s-video. Kje se to kupi me pa ne sprasevat
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vga v S-videoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4172 (4036) | Azrael |
» | FUJITSU SIEMENS, Amilo L1300Oddelek: Kaj kupiti | 1138 (1040) | billy |
» | Zakaj mi na GeforceFX5700 ne dela TVOUT :( ? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4174 (3681) | KTr1sk |
» | Gledal bi filme na TV-ju, ampak brez TV-OUT funkcijeOddelek: Zvok in slika | 1742 (1334) | pivmik |
» | TV-OUTOddelek: Pomoč in nasveti | 1228 (1125) | Icely |