Forum » Strojna oprema » Laptop DISK!!!
Laptop DISK!!!
onepack ::
Lep pozdrav!
Ravnokar sem kupil nov 2.5" disk in sicer Samsung ATA 60gb... Ga lepo vgradil v laptop (P4 2.4, nvidia 440 go itd)
Bios ga zazna, win xp se botajo, disk formatiram, presnamejo se vse
datoteke potrebne za instalacijo, win se reebot-a IN POTEM ko bi se moral pokazati WIN
zacetni znak za nadaljevanje instalacije ni NIČ ! Črn ekran vse se ustavi (cd in disk) sam ventilatorji se gorijo!!!
Prosim a ma kdo kako idejo! Kaj je lahko narobe! Disk je cist nov...???
Ravnokar sem kupil nov 2.5" disk in sicer Samsung ATA 60gb... Ga lepo vgradil v laptop (P4 2.4, nvidia 440 go itd)
Bios ga zazna, win xp se botajo, disk formatiram, presnamejo se vse
datoteke potrebne za instalacijo, win se reebot-a IN POTEM ko bi se moral pokazati WIN
zacetni znak za nadaljevanje instalacije ni NIČ ! Črn ekran vse se ustavi (cd in disk) sam ventilatorji se gorijo!!!
Prosim a ma kdo kako idejo! Kaj je lahko narobe! Disk je cist nov...???
A dejte no edn pa more neki vedet...! Mam not star disk pa ze tk pocas dela da bom pop...!
Kaj je lahk kej z novim diskom narobe...ker zazna ga pa vse kar sem napiso..!
Kaka ideja prosim!!??
Kaj je lahk kej z novim diskom narobe...ker zazna ga pa vse kar sem napiso..!
Kaka ideja prosim!!??
kixs ::
Kako si particioniral/formatiral disk? V WinXP instalaciji ali s katerim drugim programom?
Namrec, particija mora biti Aktivna, da sistem ve, da je Bootable.
lp
Namrec, particija mora biti Aktivna, da sistem ve, da je Bootable.
lp
Snegec ::
Uporabi raje kak clone tool, da nisi slučajno kopiral z explorerjem, ki ti skritih datotek ni skopiral, onih ki so pa v uporabi (npr. ntuser.dat v documents and settings) še posebej.
Norton Ghost ali pa kej takega.
Norton Ghost ali pa kej takega.
Snegec & Snežinka, mala potepinka.
Ja zadevo sem cist na frisno rihto! Torej disk iz vrečke v laptop in z WinXP inštalacijskim
cd-jem formatirau disk...in potem sledi namestitev win-ov...ne?
cd-jem formatirau disk...in potem sledi namestitev win-ov...ne?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB ključ - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 7196 (4433) | deninho1989 |
» | Hp 8510p + WinXP ProOddelek: Pomoč in nasveti | 1433 (1321) | Pyr0Beast |
» | Linux Linpus zamenjati z Windows XPOddelek: Operacijski sistemi | 5694 (4115) | gregor3000 |
» | Kako postaviti diska na novo?Oddelek: Programska oprema | 1800 (1546) | Jakka |
» | V čem je fora opcije "združljivost" v XP-jih?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2388 (1787) | DMouse |