Forum » Pomoč in nasveti » vpisovanje log-in imena
vpisovanje log-in imena
Space Surfer ::
Zdravo!
Na primer, ko se hočem vpisat v hotmail, vpišem prve dve črki svojega username-a in ze mi predlaga, celoten user name, kar mi gre res na živce. podobno ma shranjene naprimer vsa možna iskanja, ki sem jih kdaj vpisal v Google-u al pa na Matkurji.... zanima me, če se to da izključit in kako?
Na primer, ko se hočem vpisat v hotmail, vpišem prve dve črki svojega username-a in ze mi predlaga, celoten user name, kar mi gre res na živce. podobno ma shranjene naprimer vsa možna iskanja, ki sem jih kdaj vpisal v Google-u al pa na Matkurji.... zanima me, če se to da izključit in kako?
- zaklenil: Tomi ()
Tomi ::
Kaj pa Persona Rudis?
Ne, saj tako hudo spet ni, samo štiri teme, kot pravite, to je pa preveč, da bi se lahko samo zmotil
Ne, saj tako hudo spet ni, samo štiri teme, kot pravite, to je pa preveč, da bi se lahko samo zmotil
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vpis na srednjo šolo za status (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Šola | 202354 (41171) | Filip8 |
» | Arso prek privat parcele dostopa do vremenske postajeOddelek: Loža | 5109 (4061) | Go-ahead |
» | Nakup stanovanja - postopki, na kaj biti pozoren?Oddelek: Loža | 11818 (11209) | EC9 |
» | Avto, fanfare in varovalkaOddelek: Loža | 6123 (5191) | T0RN4D0 |
» | vpisovanje log-in imenaOddelek: Pomoč in nasveti | 901 (762) | Tomi |