Forum » Pomoč in nasveti » Težave z NEC 717A3
Težave z NEC 717A3
Jerich ::
Imam torej težave z zgoraj omenjenim DVD-RW zapisovalnikom, in sicec
ko vstavim noter cd ali dvd, ne glede kak je, ali tovarniške driverje ali lastna
peka, porabi zeeeloooo veliko časa, da sploh pokaže vsebino cd/dvd-ja, ko pa nato
hočem zagnati kako aplikacijo iz cd/dvd-ja mi pa napiše spet po dolgem premlevanju "this is not a valid win32 program". Če pa vstavim cd nato v štiri leta star Teac cd-rw pa dela bp.
Prosim za pomoč vsakega, ki se mu kaj sanja kaj bi lahko bilo narobe.
Imam pa windowse xp, ki sem jih mimogrede brez problema inštaliraj preko omenjenega dvd-rw pogona.
ko vstavim noter cd ali dvd, ne glede kak je, ali tovarniške driverje ali lastna
peka, porabi zeeeloooo veliko časa, da sploh pokaže vsebino cd/dvd-ja, ko pa nato
hočem zagnati kako aplikacijo iz cd/dvd-ja mi pa napiše spet po dolgem premlevanju "this is not a valid win32 program". Če pa vstavim cd nato v štiri leta star Teac cd-rw pa dela bp.
Prosim za pomoč vsakega, ki se mu kaj sanja kaj bi lahko bilo narobe.
Imam pa windowse xp, ki sem jih mimogrede brez problema inštaliraj preko omenjenega dvd-rw pogona.
Jerich ::
No, da zaključim temo. Težavo sem odpravil tako, da sem zamenjal IDE kabel. Vse skupaj sedaj dela brez težav.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pri snemanju cd-ja javlja napakoOddelek: Pomoč in nasveti | 1630 (1453) | schwarzvald |
» | Nec DVD rekorderji in LabelFlash (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 28547 (18864) | Mitko_R |
» | NEC 4551i PomočOddelek: Strojna oprema | 1041 (906) | TOP |
» | LG DVD-R/CD-RW Gsa4167bOddelek: Strojna oprema | 1396 (1223) | Korenchek |
» | Problem NEC 3540AOddelek: Strojna oprema | 1190 (906) | Dejancek |