» »

CHILIGREEN

CHILIGREEN

pikica3 ::

Lep pozdrav zanima me kak prenosnik bi se mi splačalo kupiti z budgetom 205 sit (bivših) saj je moja želja da ima vsaj 512 RAM-a da je dokaj kakovosten in da bi bila grafikulja vsaj tako močna ali močnejša kot ati radeon 9550 ali mi lahko kaj gdo pove o Prenosni računalnik CHILIGREEN M635-1.8 in kakšna je njegova grafikulja Ati Radeon X700 M26 PCI Express 128MB DDR in kakšna je razlika z grafikuljo Media Graphics Accelerator 950 do 224MB shared iz HP COMPAQ NX6310 P/N YRH597EA kaj se bolj splača saj je cena tam tam

Vnaprej najlepša hvala

Jan987 ::

Sedaj moraš najrej povedati kaj boš s prenosnikom delal. Sicer te firme direktno ne poznam oz. z njo nimam iskušenj, a ponavadi je pri takih prenosnikih slabša plastika, tipkovnica, monitor... Skratka če uporabljaš prenosnik kot prenosnik, potem ti bolj svetujem HP, ki je sigurno bolj uzdržljiv a nekoliko manj smogljiv, vendar se ti to pri delu v Windowsih ne bo poznalo. Če pa boš imel računalnik doma na mizi namesto navadnega računalnika, potem pa bo tudi CHILIGREEN verjetno vredu, ker se računalnik tako ali tako ne bo veliko prenašal in bo ves čas na kablu tako da baterija in ohišje nista važna.

Po mojih iskušnjah je za delo na terenu še najboljši IBM (oz. Lenovo) ki je sicer za določeno ceno manj zmogljiv a dosti bolj robusen. Neka sredina med ceno, kvaliteto in zmogljivnostjo pa je po mojih iskušnjah Acer.

seljo ::

ti jaz pvoem sem kupil chiligrina pa sem do sedaj zelo zadovoljen z njim saj ima vgrajene dobre komponente niti ni slabe plastike itd. Vpisi v gogle chiligreen pa bos vidu za katero firmo dejansko gre. JAz sem zelo zadovoljen za ta kes k sem ga dobil pa sploh:)
u zivotu sve se vraca sve se placa

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prenosnik -malo bolj podrobno

Oddelek: Kaj kupiti
191634 (1256) Valuk1
»

Prenosnik do 300.000, raje manj :)

Oddelek: Kaj kupiti
374045 (3137) drejc