Forum » Operacijski sistemi » ubuntu wireless
ubuntu wireless
Loaded ::
Lp
Imam sledeč problem; doma imam router ter brezžično omrežje. Omrežje imam zavarovano z WPA2/PSK ter za dostop nastavljen PSK Passphrase. V ubuntu uporabljam kwlan za omrežje. Programček mi lepo najde omrežje, napiše da je zaščiteno in zahtevo passphrase. Ko pa ga vpišem, pa mi ga noče dodati! Sprobal sem že katerikoli geslo, zelo dolgo, zelo kratko, hexadecimalno ter acsii, pa nič.
Pomoč?
Dobrodošla.
Lp
Imam sledeč problem; doma imam router ter brezžično omrežje. Omrežje imam zavarovano z WPA2/PSK ter za dostop nastavljen PSK Passphrase. V ubuntu uporabljam kwlan za omrežje. Programček mi lepo najde omrežje, napiše da je zaščiteno in zahtevo passphrase. Ko pa ga vpišem, pa mi ga noče dodati! Sprobal sem že katerikoli geslo, zelo dolgo, zelo kratko, hexadecimalno ter acsii, pa nič.
Pomoč?
Dobrodošla.
Lp
Loadeed
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | router je povezan z pc tablica pa ne ( wi-fi)Oddelek: Pomoč in nasveti | 3556 (3431) | LordPero |
» | XBMC + IPTV + 2 mrežni karticiOddelek: Programska oprema | 5085 (3829) | markostano |
» | Odkrita ranljivost v WPA2Oddelek: Novice / Varnost | 10017 (8338) | denial |
» | Firmware za netgear WGR614Oddelek: Omrežja in internet | 1743 (1715) | Zorro |
» | router Planet WRT-410 - nastavitev za zaščito WLANOddelek: Omrežja in internet | 3235 (3072) | Spc |