Forum » Programska oprema » Kako narediti batch za katerikoli program
Kako narediti batch za katerikoli program
andHoc ::
Nekoč se že tuki našu en program ki je simuliru miško in tipkovnico, in sicer tako da je posnel tvoje gibe in jih potem pač poljubno ponavlu kadar si hotel.
Zdej pa imam nekaj takega za naredit v avtocadu in ker sam ne vsebuje orodja da bi tole lahko notri posnel, skripte v basicu pa mi glih ni pisat, bi prosu če ma kdo kako idejo kater program je to bil, da mi prilima link ...
LP
Zdej pa imam nekaj takega za naredit v avtocadu in ker sam ne vsebuje orodja da bi tole lahko notri posnel, skripte v basicu pa mi glih ni pisat, bi prosu če ma kdo kako idejo kater program je to bil, da mi prilima link ...
LP
...vse je relativno...
andHoc ::
Nevem če je to ta zadeva, kolikor mi je znano je girder za razne dalince, jest pa ne rabim tega, rabim avtomatizirati nek proces, ki bi recimo izvedu vsak teden enkrat pa mi ročno pobere recimo pol ure, tko bi pa blo recimo 10 minut svtomatike
LP
LP
...vse je relativno...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB IR Sprejemnik za amaterje (IgorPlug-USB) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 28345 (11589) | eVro |
» | IR sprejemnik ali daljinec za PC (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7438 (6405) | sidd |
» | Ugašanje monitorja z daljincemOddelek: Programska oprema | 1242 (960) | ganzi |
» | program Girder - dejte mi prossim pomagatOddelek: Programska oprema | 1859 (1388) | maticm |
» | Daljinec za računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1914 (1630) | BC3 |