Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik enostavno ugasne
Računalnik enostavno ugasne
jazo ::
Najprej bi vse lepo pozdravil. Dober dan
Problem je v tem, ko hočem formatirati rečunalnik, vstavim cd od xpjev in računalnik začne mleti kot nikoli prej. Se nkol mi tko ne mele razn če dam notr cd od xpjev. Po tem se mi računalnik kr ugasne! Sam od sebe :s a je probelm da se hitrej segreje al kej druga?
Problem je v tem, ko hočem formatirati rečunalnik, vstavim cd od xpjev in računalnik začne mleti kot nikoli prej. Se nkol mi tko ne mele razn če dam notr cd od xpjev. Po tem se mi računalnik kr ugasne! Sam od sebe :s a je probelm da se hitrej segreje al kej druga?
- polepsal: OmegaBlue ()
Dark Angel ::
Za začetek bi lahko prebral temo Kako napisati temo v Pomoč in nasveti. Tam notri ti lepo piše kako podaš svoj problem.
Iz tega kar si napisal se ne da sploh nič razbrati. Kdaj se ti vgasne (takoj ko ga daš notri ali šele med formatiranjem diska)? Kaj melje (moko, kavo, ...)? Kakšno imaš konfiguracijo računalnika? Je tak kot je bil kupljen v kompletu ali si še sam kaj dodajal, spreminjal, šaril, ...?
Iz tega kar si napisal se ne da sploh nič razbrati. Kdaj se ti vgasne (takoj ko ga daš notri ali šele med formatiranjem diska)? Kaj melje (moko, kavo, ...)? Kakšno imaš konfiguracijo računalnika? Je tak kot je bil kupljen v kompletu ali si še sam kaj dodajal, spreminjal, šaril, ...?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | deleteOddelek: Pomoč in nasveti | 1347 (1072) | luky |
» | Težave z bootanjem iz SATA diskaOddelek: Operacijski sistemi | 1095 (952) | Nejc Pintar |
» | WD 160GB disk in inštalacija winXPOddelek: Operacijski sistemi | 1408 (1069) | pia |
» | WIN XP INSTALL NUJNO!Oddelek: Operacijski sistemi | 1039 (924) | andrej |
» | Kako varno odstraniti LINUX ?Oddelek: Operacijski sistemi | 1827 (1619) | footprint |