» »

WIN XP INSTALL NUJNO!

WIN XP INSTALL NUJNO!

djLinux ::

Imam problem s inštalacijo WinXP iz dosa. ko s zagonsko disketo pridem na setup, ga zaženem, mi javi, naj izberem mapo, potem pa napiše, da eule-e ni mogoče najti in potem izhod. Če pa zaženem preko cdroma - boot, neki fajli se kopirajo, po koncu kopiranja pa se stvar obesi ----> na disku pa še sveti lučka . Kaj naj naredim?! ;(( ;(( plz help!

(sic) ::

EULA je licenca. Ti imaš piratsko skrekano verzijo. Ker XPji se ne dajo inštalirati iz DOSa.

EDIT: Pojdi nazaj na Linux.
Fuck you all!!!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: (sic) ()

V-i-p ::

He, he, da se ne dajo iz dosa inštalirat? Postopek: Zalaufaj z zagonsko od win98 računalnik in daj z podporo za cdrom pogone. Potem flikni notri CD od win 98 in najdi mapo oldmsdos. Zalaufaj programček smartdrv.exe, zgodilo se ne bo nič. Cd daj ven, in daj notri cd od xpjev. Pojdi v mapo I386, ter zaženi winnt.exe. To je to. Pa ti mašina ne bo zmrznila, ker brez programčka smartdrv.exe se mašina vedno obesi, bogsigavedi zakaj...:\
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

ToniT ::

Pa ti mašina ne bo zmrznila, ker brez programčka smartdrv.exe se mašina vedno obesi, bogsigavedi zakaj...

Mašina se ne obesi, samo tako dolgo dela, da ti misliš da se obesi. Mi smo testirali razliko med uporabo smartdrv in brez njega. brez smartdrv je prvi del inštalacije trajal cca. 1 uro 20 min, s smartdrv pa svojih 5 -10 min.

jjohny ::

Mene pa zanima kaj je to za en program smartdrv.exe? Kaj naredi, da je inštalacija tako hitra?

lp, jani:D :\ :D :\

ToniT ::

Smartdrive (SMARTRDV) je program iz DOS-a, ki kreira diska cache v RAM-u. To pomeni, da podatke z diska začasno shrani v RAM. S tem zmanjšamo število dostopov do diska in lahko močno povečamo hitrost aplikacij, ki veliko dostopajo do diska.

BlackHole ::

Zakaj bi pa moral instalirati iz DOS-a. Kaj nimaš boot WIN XP CD-ja. Vstavi WIN XP cd in resetiraj računalnik, pred tem pa nastavi, naj ti ga boot-ne najprej iz CD-roma, nato pa iz HD, pa ti avtomatsko zagnalo XP instalacijo. Tako vsaj jaz delam.

andrej ::

tako je tudi prav. najbolje je xp-je instalirat neposredno iz CD-ja.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nastavitev Win Xp

Oddelek: Pomoč in nasveti
91574 (1446) Jana
»

Win XP inštalacija

Oddelek: Operacijski sistemi
9932 (826) Zlatoroh
»

Kako inštaliram Win 2000 iz dosa.

161583 (1402) segi
»

W2K INSTALACIJA

51023 (976) ABX
»

Formatiranje diska in nameščanje winsov 2000!!!

151342 (1138) OldSkul

Več podobnih tem