Forum » Pomoč in nasveti » avtomatsko posredovanje pošte v outlooku?
avtomatsko posredovanje pošte v outlooku?

mtic ::
Pozdravljeni,
zanima me, ali je možno nastaviti v outlooku, da ti mejle, ki jih outlook prejme, avtomatsko forwardira na drug e-mail naslov?
zanima me, ali je možno nastaviti v outlooku, da ti mejle, ki jih outlook prejme, avtomatsko forwardira na drug e-mail naslov?

`ripper` ::
mas notr pravila v outlooku, Tools -> Rules And Alerts *kliik* in se mal poigrej. Notr lahko nastimas da ti maile kopira v dolocene folderje, lahko jih verjetno tud forwardiras...
bibl bubl babl ble
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)

izzzy_g ::
Vse je tam noter razen tega kar ti (in jaz) rabis!
Ce pa je, pa bodi tolko dober pa nam povej, kje si nastavil, da se ti mail iz inboxa avtomatsko posreduje na nek drug email naslov. Hvala.
Ce pa je, pa bodi tolko dober pa nam povej, kje si nastavil, da se ti mail iz inboxa avtomatsko posreduje na nek drug email naslov. Hvala.

pablic ::
Tools\rules and alerts\new rule\move msg frome someone ...\through specified account\forward it ...
samo boš moral imeti računalnik z outlookom skoz prižgan.
samo boš moral imeti računalnik z outlookom skoz prižgan.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | gmail - obupno trapast (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8004 (6563) | Tody |
» | [Pošta] Samodejni odgovorOddelek: Programska oprema | 1614 (1522) | Ice-Heki |
» | OUTLOOK 2003Oddelek: Programska oprema | 1030 (984) | primozz |
» | OUTLOOK Autorespond Mail?Oddelek: Programska oprema | 1012 (947) | darkolord |
» | Outlook vec emailov naslovov!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2078 (1962) | kockish |