Forum » Pomoč in nasveti » Imam težave z GeForce 8500GT inštalacijo novih gonilnikov
Imam težave z GeForce 8500GT inštalacijo novih gonilnikov
toganega ::
Imam problem z inštalacijo novih driverjev na Predatorja kupljenega v Comtronu. Računalnik mi ne vzame grafike. Sistem Windows Vista Basic. Hotel sem naložiti nove driverje, zdaj sem pa ostal brez njih.
Prosim za pomoč.
Hvala!
Prosim za pomoč.
Hvala!
toganega
- spremenil: toganega ()
Tilen ::
NE vzame? Kaj točno napiše? Kaj pravi google glede tega errorja? Ka jsi že vse probal? Kakšna je druga konfiguracija?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
toganega ::
Ko inštaliram s setupom mi napiše: Sistem ni bil modificiran. Če želite ta program namestiti pozneje, ponovno zaženite setup. Ponudi mi pa ponovni zagon računalnika. Ob ponovnem zagonu driverji itak niso inštalirani.
Preko Device managera mi pa javi (pri posodobitvah programa - javi mi neznano napravo - druge naprave - namesto grafične): Windows je našel gonilnik za napravo, vendar je naletel na napako, ko ga je poskušal namestiti.
Nvidia GeForce 8500 GT
Dostop je zavrnjen.
To je vse. Tako, da mi grafikulje še vedno ne vzame.
Preko Device managera mi pa javi (pri posodobitvah programa - javi mi neznano napravo - druge naprave - namesto grafične): Windows je našel gonilnik za napravo, vendar je naletel na napako, ko ga je poskušal namestiti.
Nvidia GeForce 8500 GT
Dostop je zavrnjen.
To je vse. Tako, da mi grafikulje še vedno ne vzame.
toganega
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UEFI - kako ponovno namestiti windows 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 10917 (8431) | krepki |
» | ICH9R in RAIDOddelek: Strojna oprema | 2181 (1677) | T(he) Boss |
» | Poviševanje frekvenc .......Oddelek: Navijanje | 1451 (1234) | Jeronimo |
» | NTFS se mi je sesul. Na pomoč!Oddelek: Programska oprema | 1454 (1171) | vegavega |
» | Novi (2.41) driverji za NF2 zrusili sistem?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1848 (1485) | kuglvinkl |