Forum » Hlajenje in modifikacije » prava temperatura
prava temperatura
Skorpijon ::
Mene zanima katera temperatura je prava. V biosu mi kaze temperaturo procesorja 49 v via programu mi tud pise 49, ko pa zazenem sisoft sandro 2001 mi pa pise 21. Imam kt7 (kot verjetno ze veste :), kjer je senzor cisto pod procesorjem kjer se lahko kuha. In ce je 49 prava temperatura, od kot potem sandri 21 stopinj?
SHooTEK ::
Sandra je cudna.
Meni je kazalo na CII 566 vec kot pri
566@850.
Tk da pomoje je Sandra narobe.
Poleg tega kolker js gledam folk ki ma AMD nimajo prevec nizkih temperatur
Meni je kazalo na CII 566 vec kot pri
566@850.
Tk da pomoje je Sandra narobe.
Poleg tega kolker js gledam folk ki ma AMD nimajo prevec nizkih temperatur
OZZY ::
V sandri imaš več možnosti da izbereš na katerem senzorju in naboru čipa- no ne vem če je to prava povedano, boš meril temperaturo. Mal se pigraj s tem pa bo eden že pokazal pravo temperaturo. Tako je tudi men kazal 21 stopinj pol sem pa mal zamenu kje bom meril in se je pokazala prava cifra.
ChiefThunder ::
Al si pa downloadej Motehrboard monitor, pa bo še najbl. Tud tm naštimaš ker čip ti bo kj meru, tko k je OZZY reku. Najbrž ti kaže 21 stopinj za tempertauro ohišja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako narediti grelec za 23˙COddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4397 (3700) | mattko777 |
» | Temperatura cpuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3044 (1816) | rejven |
» | Koliksna je lahko max temperatura plosce in cpuja? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 9053 (6452) | Vuli |
» | Pregrevanje Napajalnika?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1201 (971) | _Dejan_ |
» | CPU temperature:123st.C!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1567 (1292) | anxieux |