» »

PIII 450 ne dela

PIII 450 ne dela

Zois ::

Zdravo mam strašno težavo. Mam p3 k mi ne dela. Vstavim ga v slot (večrat sm probu) pa pržgem. Zadeva ne dela. Pa sm že kontakte z alkoholom očistu pa to pa ne dela, je pa enkrat 2 tedna nazaj zalaufu in delal dva dni normalno pol je pa nehu :) Kdor mi reši problem mu dam vodno pumpo (novo 900 L pretoka) za nagrado

Pepo ::

Zois, nekje ne stimajo kontakti. Ce si cistil proc, je moorda kaj narobe s plato. Ocisti se slotove kontakte, prizgi, nezno potiskaj proc v slot, malce ga porini postrani. Ne more kar naenkrat crknt.
Tehnika ljudstvu!

Pepo ::

Aja, Zois, ko hitro zgarbim comp pa pisem kar v tri dni. Kao ne dela? Se na ekranu nic ne pojavi. ali se ti plata zapelje vsaj skozi prvi del Biosa? Ce ni nic na ekranu, zna bit tudi graficna. Se njo spucaJ, pa bos vidu.8-O

robertos007 ::

meni se dostikrat zgodi da ko menjavam kake komponente da se mi za malenkost izmakne grafična pol pa ugotavljam zakaj za vraga ne vžge monitor, tak da probaj če so vse komponente pravilno v slotih.

Zadeva je taka!
Jst mam še en proc in ko ga dam not dela. Na isti način dam p3 not pa ne. (niti v boic ne pridem, niti ekran se ne prižge, včasih samo piska včasih pa še to ne!
Tko da ne vem, je pa zanimivo da nedela saj načeloma naj bi imel p3 zaščito proti zakurjenju če bi to bil razlog. Res pa je da ni delal na več kot 512 mhz
Ni lepšega kot sfrizirano računalo!

mojsterpeter ::

kako plato maš? kateri je tisti drugi proc?
ill communication

Samson ::

Verjetno dobi premalo stromeka...Odvisn od plate preden prizges kompic, drzi recmo za Abit plato insert, za MSI plate pa F10. To naj bi postavilo nastavitve na default, tko da imas veliiiike moznosti da vsaj enkrat prizges, pa postimas zadevo. Cist tko by de mimo, pa se to probi: Izstekaj napajalni kabel iz racunalnika. Ce pa imas prenapetostno zascito ali kaj podobnega (UPS) in te fore, probi direktno na vticnico. Ponavadi se zgodi, da na eno samo letvo(podaljsek) vrzemo vse mozno kar je od racunalnika, tko da imamo podaljsek na podaljsku z vticnico na vticnici in podobno. Nu, le probi, pa se javi...:)
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

Samson!
Hvala za pomoč vendar ne dela.
Drcač mam v istem sistemu celeron 300 in ga nadomestim z p3 ki nedela samo da celeron zalaufa v prvem
Mam pa Abit bh sb live G-force2 mx
mogl bi delat
Hvala vseeno
jst sm že obupal

luni ::

daj celeron not, najdi na plosci jumper za clear CMOS, clearaj CMOS, iztakni celeron, daj not P3... ce ne bo delalo al nisi prav naredil al pa mas skurjen proc/plato
Artificial Intelligentia

MitjaM. ::

A mas najnovejse driverje za mama plato?

Loki ::

MitjaM kaksni driverji?
Vsi Windowsi poznajo 440BX cipovje.

A si slucajno mislil najnovejsi BIOS??

MitjaM. ::

Ups :O sem se mal zmotu. Ja mislu sem da si flashi bios, najnovejsega dobis na abitovi domaci strani, ker se mi zdi, da te mb (bh) v zacetku niso podpirale procesorjev nad 300mhz, zato je blo treba nov bios flashat...

Cr00k ::

jst bi pa zelo toplo priporocal da das proc. se kermu da stestiras...da vids a je mama plata al proc......

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tualatin+BX-brezPowerLeap-a !!!

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
262404 (1677) HardwareMaster
»

navijanje celerona 700 Mhz

Oddelek: Navijanje
411834 (1299) sheep
»