Forum » Programska oprema » Autopatcher info
Autopatcher info
TechFreak ::
Cao,
zanima me kako pri omenjenem programu ugotoviti zgodovino nameščenih Full Relase-ov in Update-ov. Gre namreč za to, da sem malo bral sistematiko pri nalaganju, kjer piše da kot osnovo namestim Full ali lite izdajo, potem pa posodabljam z vsakomesečno izdajo update-a, kjer se mesecev naj ne bi preskakovalo. Je moč kje videti kateri je zadnji nameščeni popravek, da ne pride do težav?
Thx in lp
zanima me kako pri omenjenem programu ugotoviti zgodovino nameščenih Full Relase-ov in Update-ov. Gre namreč za to, da sem malo bral sistematiko pri nalaganju, kjer piše da kot osnovo namestim Full ali lite izdajo, potem pa posodabljam z vsakomesečno izdajo update-a, kjer se mesecev naj ne bi preskakovalo. Je moč kje videti kateri je zadnji nameščeni popravek, da ne pride do težav?
Thx in lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android Marshmallow 6.0 na napravah XPERIA v SlovenijiOddelek: Mobilne tehnologije | 4872 (2963) | Thunder wave |
» | Za otvoritev konference Build obilica novostiOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 13955 (11695) | boolsheat |
» | Izšel Android 1.6 SDK (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 8298 (6098) | __Devil__ |
» | MSI K8N NEO2 Platinum in A64 939 problemi... (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4982 (3873) | Moonman |
» | xp sp1 1106 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4941 (3628) | Paramedic |