Forum » Zvok in slika » težave z Genius zvočniki
težave z Genius zvočniki
crusher ::
lp
js mam sledeč problem:
kupil sm zvočnike Genius SW-HF 5.1 5000 WOOD. Predn so šli na servis je use normalno delalo zdaj pa ko sem jih dobil nazaj mi ji nikakor ne uspe priklopiti da bi delali usi. Na servisu smo jih stestirali in so mi dokazali da res delajo vsi. Ko pa sem jih poskušal priklopiti doma pa ne deluje tako kot bo moralo. Ko jih priklopim na zvočno kartico in stestiram usakega posebej use deluje normalno, nato pa dam predvajat .mp3 glasbo pa ne delajo vsi. Poskusil sem jih priklopiti na use možne načine in ne deluje.
Priklopil sem jih tudi že na mp3 player in deluje use normalno, le na računalinku ne delujejo:(
Imam zvočno kartico od C-Media Azalia; codec : CMI 9880
Prosim za pomoč. Hvala
js mam sledeč problem:
kupil sm zvočnike Genius SW-HF 5.1 5000 WOOD. Predn so šli na servis je use normalno delalo zdaj pa ko sem jih dobil nazaj mi ji nikakor ne uspe priklopiti da bi delali usi. Na servisu smo jih stestirali in so mi dokazali da res delajo vsi. Ko pa sem jih poskušal priklopiti doma pa ne deluje tako kot bo moralo. Ko jih priklopim na zvočno kartico in stestiram usakega posebej use deluje normalno, nato pa dam predvajat .mp3 glasbo pa ne delajo vsi. Poskusil sem jih priklopiti na use možne načine in ne deluje.
Priklopil sem jih tudi že na mp3 player in deluje use normalno, le na računalinku ne delujejo:(
Imam zvočno kartico od C-Media Azalia; codec : CMI 9880
Prosim za pomoč. Hvala
KandazaR ::
Torej ni napake na zvočnikih. Verjetno imaš predvajalnik glasbe na compu nastavljen samo na 2 kanala.
emm napake pri zvočnikih gotovo ni. Kako pa naštimam v playerju na 5.1 sistem? Ker pred servisom je vse normalno delalo, niti v playerju nism nič prekljapljal po nastavitvah...
Uporabljam pa WinAmp
Uporabljam pa WinAmp
KandazaR ::
V winampu tudi men ne dela (čeprav bi po nnastavitvah moralo). Uporab kater drugi predvajalnik
@ TOP; poslov sm jih na uradni servis -> AVTERA d.o.o
@ KandazaR; kaj ti uporablaš da dela?
Edit: js sm probu z Windows Media Player, BS Player, JetAudio pa z nobenim ne dela
@ KandazaR; kaj ti uporablaš da dela?
Edit: js sm probu z Windows Media Player, BS Player, JetAudio pa z nobenim ne dela
Zgodovina sprememb…
- spremenil: crusher ()
hm, glede zvočne ne vem, če ma mogoče kdo isto al pa pozna kako naj bi se to ponastavlo bi blo supr, ker js sm že use živo probu pa ne gre, tut driverje sm druge dau... tko d mi zmankuje počas idej:S
Bimmer ::
Hello vsem!
Sem novopečen uporabnih zvočnikov Genius SW-HF5.1 5000. Pred temi sem imel Creativove 5.1 live, ki pa so žal "crknili".
Z Geniusovim sem zelo zadovoljen, predvsem zaradi večnamenske uporabnosti.
Moti pa me ena zadeva. Zvok iz TV in DVDja mi delujeta odlično, kadar pa priklopim kabel iz zvočne kartice na računalniku pa se pojavi brum. Predvsem kadar je izbran Game vhod (se pravi za računalnik). Kadar uporabljam druge je skoraj ok. Pri tem pa je res veliko bruma. Kaj bi bilo lahko narobe??? Glede el. napeljave pa sem sprobal že vse in je zmeral isto, ne glede na to, katero vtičnico uporabim.
Hvala za pomoč oz. nasvete.
LP
Aljaž
Sem novopečen uporabnih zvočnikov Genius SW-HF5.1 5000. Pred temi sem imel Creativove 5.1 live, ki pa so žal "crknili".
Z Geniusovim sem zelo zadovoljen, predvsem zaradi večnamenske uporabnosti.
Moti pa me ena zadeva. Zvok iz TV in DVDja mi delujeta odlično, kadar pa priklopim kabel iz zvočne kartice na računalniku pa se pojavi brum. Predvsem kadar je izbran Game vhod (se pravi za računalnik). Kadar uporabljam druge je skoraj ok. Pri tem pa je res veliko bruma. Kaj bi bilo lahko narobe??? Glede el. napeljave pa sem sprobal že vse in je zmeral isto, ne glede na to, katero vtičnico uporabim.
Hvala za pomoč oz. nasvete.
LP
Aljaž
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki Genius 5.1 ne delujejo pravilnoOddelek: Pomoč in nasveti | 3467 (2997) | connel |
» | katero zvočno kartico (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 18675 (11011) | sash69 |
» | Zvočniki 5.1Oddelek: Kaj kupiti | 5111 (4376) | simon89 |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16621 (10560) | FlamE#7 |
» | AC3filter for dummies - nedelujoči center zvočnikOddelek: Zvok in slika | 11332 (5140) | Sarimner |