Forum » Programska oprema » Nero - prosim pomoč
Nero - prosim pomoč
Maxtor ::
Imam dve vprašanji:
1. ko sestavljam avdio cd in potegnem mp3-je preko bi rad, da bi mi pesmi poimenovalo tako kot so imena mp3-jev in ne tako kot piše pod ID3 v posamznem mp3-ju. Kako to nastavit?
2. imam glasbeni cd posnet s cd textom in želim narediti ovitek. Ali obstaja kje možnost, da bi nero cover designer prebral imena pesmi iz cd-ja in mi jih ne bi bilo potrebno ročno vnašati?
Samo ti dve stvari me držita še pri Easy CD Creatorju, saj tam to dvoje ni problem.
Aja, pa še eno vprašanje. Pri določenih dokumentih preden pričnem senmati mi napiše, da so predolgi ali pa da so pregloboko v mapah in ni v skladu z iso bla bla bla. Ali bodo te datoteke kljub temu zapisane na cd-ju in berljive v winsih (za dos me ne zanima).
Hvala za odgovore vnaprej in LP.
1. ko sestavljam avdio cd in potegnem mp3-je preko bi rad, da bi mi pesmi poimenovalo tako kot so imena mp3-jev in ne tako kot piše pod ID3 v posamznem mp3-ju. Kako to nastavit?
2. imam glasbeni cd posnet s cd textom in želim narediti ovitek. Ali obstaja kje možnost, da bi nero cover designer prebral imena pesmi iz cd-ja in mi jih ne bi bilo potrebno ročno vnašati?
Samo ti dve stvari me držita še pri Easy CD Creatorju, saj tam to dvoje ni problem.
Aja, pa še eno vprašanje. Pri določenih dokumentih preden pričnem senmati mi napiše, da so predolgi ali pa da so pregloboko v mapah in ni v skladu z iso bla bla bla. Ali bodo te datoteke kljub temu zapisane na cd-ju in berljive v winsih (za dos me ne zanima).
Hvala za odgovore vnaprej in LP.
iration ::
Za snemanje MP3-jev uporabljam Sony CD Extreme, ker podpira filename lenght do 212 znakov, tako da mi imen MP3-jev nič ne krajša, tako kot Nero.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
Če dobro pomislim, nisem vprašal, kaj ti uporabljaš, ampak kako bi jaz te težave rešil v Nerotu.
Prosim samo za odgovore, ki bodo odgovorili na moja vprašanja.
LP
Prosim samo za odgovore, ki bodo odgovorili na moja vprašanja.
LP
iration ::
"Aja, pa še eno vprašanje. Pri določenih dokumentih preden pričnem senmati mi napiše, da so predolgi ali pa da so pregloboko v mapah in ni v skladu z iso bla bla bla. Ali bodo te datoteke kljub temu zapisane na cd-ju in berljive v winsih (za dos me ne zanima)."
Za snemanje MP3-jev uporabljam Sony CD Extreme, ker podpira filename lenght do 212 znakov, tako da mi imen MP3-jev nič ne krajša, tako kot Nero.
Če ne zmoreš povezati zgornjih dveh stavkov, ti na žalost ne morem pomagati in bojim se, da tudi nihče drug.
Če ne zmoreš povezati zgornjih dveh stavkov, ti na žalost ne morem pomagati in bojim se, da tudi nihče drug.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
Zelo mi je žal, ampak res ne razumem zgornjih dveh stavkov . Prosim nekoga da mi pojasni, kako si naj s tem v Nerotu pomagam, ker sam res ne najdem nobene povezave z Nerotom.
LP
LP
alesrosina ::
u cover designerju mas en knof na levi strani (kao en meni) - to klikn in namec gor in mas imena fajlov.
za tist predolge fajle das enostavo Continue pa je. (loh tud obklukas "don't warn me anymore" al neki tazga)
za tist predolge fajle das enostavo Continue pa je. (loh tud obklukas "don't warn me anymore" al neki tazga)
Ja ta meni sem našel. Kako pa bi sedaj naredil da bi mi imena skladb prebralo kar iz CD texta na cd-ju in ne bi rabil sam vpisovat?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | avtoradio ne bere čšž ; kako zapečti ČŠŽ --> CSZ (da ne bi vsake pesmi popravljal)Oddelek: Na cesti | 1898 (1645) | Klemenn |
» | Kako zaklenit disk ali pa direktorije na njem?Oddelek: Strojna oprema | 1362 (1219) | Crimson_Shadow |
» | mp3 za avtoOddelek: Zvok in slika | 1468 (1354) | Predator |
» | Kateri program za miksanje mp3jev?Oddelek: Programska oprema | 1424 (1330) | lambda |
» | Dober MP3 EditorOddelek: Programska oprema | 1145 (1021) | MitjaM. |