Forum » Programska oprema » Outlook problem
Outlook problem
teac ::
V glavnem...ko hočem poslat mail v Outlook XP, mi javi, da je operacija spodletela (ko kliknem na gumb Prejmi/Pošlji).
Sem zbrisal office, naložil druge (angleške)..isto. Zbrisal vse iz registra (z RegCleaner)..isto. Ko izbrišem in ponovno naložim office, imam v Outlooku še vedno vse mape, ki sem si jih naredil (včasih, ko sem ponovno naložil office, tega ni bilo). Tudi če ročno pobrišem celo Office mapo, se mi vsi fajli ponovno obnovijo.
Kaj je narobe. Kaj morem naret, da bom lahko normalno pošilja maile iz Outlooka.
Sem zbrisal office, naložil druge (angleške)..isto. Zbrisal vse iz registra (z RegCleaner)..isto. Ko izbrišem in ponovno naložim office, imam v Outlooku še vedno vse mape, ki sem si jih naredil (včasih, ko sem ponovno naložil office, tega ni bilo). Tudi če ročno pobrišem celo Office mapo, se mi vsi fajli ponovno obnovijo.
Kaj je narobe. Kaj morem naret, da bom lahko normalno pošilja maile iz Outlooka.
teac ::
Saj ne gre, če sem smtp in pop pravilno nastavil. Tudi, če bi to blo nastavljeno nepravilno, bi se Pošlji/Prejmi moralo zagnat, ne pa da mi napiše "Operacija spodletela".
Moti me tudi to, da se vse mape obdržijo (mape, ki sem si jih ustvaril da mi pošta od določene osebe gre v to mapo).
Moti me tudi to, da se vse mape obdržijo (mape, ki sem si jih ustvaril da mi pošta od določene osebe gre v to mapo).
Highlag ::
Lahko imaš tvoj *.pst datoteko kaj pokvarjeno.
Al pa fragmentirano.
Za test poizkusi tvojo *.pst datoteko kam drugam, in poizkusi nanovo zagnati Outlook.
Outlook bi moral kreirati novo. Podatke za priklop bi moral obdržati.
Če bo potem u redu, lahko poizkusiš podatke iz stare *.pst datoteke pekopirati v novo.
Repair funkcijo v Outlooku si upam preizkusil?
Al pa fragmentirano.
Za test poizkusi tvojo *.pst datoteko kam drugam, in poizkusi nanovo zagnati Outlook.
Outlook bi moral kreirati novo. Podatke za priklop bi moral obdržati.
Če bo potem u redu, lahko poizkusiš podatke iz stare *.pst datoteke pekopirati v novo.
Repair funkcijo v Outlooku si upam preizkusil?
Aspirinix ::
Ne vem če ka pomaga.
V W98 je bila mapa Appplication Data v mapi Windows. Probaj še tja pogledat, ker si je outlook tam rad podatke spravljal.
V W98 je bila mapa Appplication Data v mapi Windows. Probaj še tja pogledat, ker si je outlook tam rad podatke spravljal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Outlook 365 stalno sprašuje za IMAP gesloOddelek: Omrežja in internet | 7574 (6279) | tony1 |
» | Izvoz vseh mailov iz OutlookaOddelek: Pomoč in nasveti | 4991 (4603) | krneki0001 |
» | ohranitev podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 2585 (2337) | chrush |
» | Outlook se kar ugasne in se ga ne da več ...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2521 (2428) | zlopi |
» | Outlook 2003 .pst 2Gb meja preseženaOddelek: Pomoč in nasveti | 1806 (1553) | McMallar |