Forum » Operacijski sistemi » XSOS v3.0 - resničnost ali zavajanje?
XSOS v3.0 - resničnost ali zavajanje?
Shegevara ::
XSOS v3 naj bi bila platforma za igre
DRM free
Cost free
in podpira dx10.
Verjeti temu ali ne. Jaz nebom nič rekel, dokler ne bo vsaj BETA verzija. Tu imate pa 2 linka
OC forums
vprašanja in odgovori
DRM free
Cost free
in podpira dx10.
Verjeti temu ali ne. Jaz nebom nič rekel, dokler ne bo vsaj BETA verzija. Tu imate pa 2 linka
OC forums
vprašanja in odgovori
dzinks63 ::
To pa tudi mene zelo zanima.
-XSOS v3.0 supports pretty much everything windows supports
-XSOS v3.0 supports pretty much everything windows supports
Edino to me moti:
Are you saying that microsoft actually are helping you with this or are you just kidding? If they are helping...what could possibly be their motivation for doing so?
yes they actually assisted us with our developement, their reason for this I am not sure. But then again I still have no Idea why Xerox gave away the GUI to Apple and Microsoft
Zakaj le bi Microsoft oddal svoj glavni as po katerem posegajo igričarji za visto.
Are you saying that microsoft actually are helping you with this or are you just kidding? If they are helping...what could possibly be their motivation for doing so?
yes they actually assisted us with our developement, their reason for this I am not sure. But then again I still have no Idea why Xerox gave away the GUI to Apple and Microsoft
Zakaj le bi Microsoft oddal svoj glavni as po katerem posegajo igričarji za visto.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Shegevara ()
Matri[X] ::
Jaz sem mnenja, da mora v letu 2007 vsak na pol resen projekt imeti svojo spletno stran. Iz tega lahko sklepamo, da je omenjeni projekt zelo vprasljiv. Je pa mozno, da so developerji glupi in nimajo nekega pravega vodstva (happens all the time).
MPM ::
pomoje da bo to neka linux distribucija z wine. spomnite se koliko je bilo govora o takratnem Lindows in kaj je bilo iz tega. neka prijazna linux distribucija z nameščenim wine.
Pomoje da je to samo neka marketinška poteza da potegnejo folk
Pomoje da je to samo neka marketinška poteza da potegnejo folk
kriko1 ::
Kaj pa je tisti nnstep.com, ker meni odpre eno samo blazno veliko sliko (17.4 MB).
Beta testing XSOS pa je že zaprt.
Beta testing XSOS pa je že zaprt.
Fantje.. kaj bentite
v vsakem primeru nimamo nič za izgubit.. le šanse so, da lahko igramo dx igre brez viste. Čeprav zgleda malo čudno, ampak, če bo res, kdo se temu nebi ubrnil.
Za visto vendarle potrebuješ 2 GB rama, za to pa verjetno veliko manj
v vsakem primeru nimamo nič za izgubit.. le šanse so, da lahko igramo dx igre brez viste. Čeprav zgleda malo čudno, ampak, če bo res, kdo se temu nebi ubrnil.
Za visto vendarle potrebuješ 2 GB rama, za to pa verjetno veliko manj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izid Windows 7 potrjen za sredino jeseni (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10725 (7463) | techfreak :) |
» | Prodaja Viste nad pričakovanji (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 17477 (11614) | MrStein |
» | nVidia vprasanjaOddelek: Strojna oprema | 1617 (1352) | Senitel |
» | eXeem - Decentraliziran BitTorrent (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 20405 (11641) | OldSkul |
» | Catalyst 3.8Oddelek: Novice / Grafične kartice | 2690 (2690) | pingo76 |