Forum » Loža » Avtošola v Novem mestu
Avtošola v Novem mestu
mare_ ::
Jp, ravnokar naredil (no, 14 dni nazaj ;)) Vozil sem pri AMD-ju, konkretno pri Jordanu. Ti zelo priporočam tega inštruktorja - te veliko nauči in ima predvsem korekten odnos. Se ne dere nate, sproti ti pove za vse napake, na koncu imaš še kakih 5 min analize cele ure. Pove vse, pokaže in razloži. Za naslednjo uro se zmeniš sproti, tako da imaš na teden vsaj dve do tri ure (ne pa tako, kot nekateri sošolci, ki čakajo tudi po mesec, da jih inštruktor pokliče za naslednjo vožnjo.) Voziš tudi res celo uro, ne visiš z njim po kakšnih kafičih in lokalih. Ammm, še kaj...? No, potem recimo avto je bil vedno pospravljen... (so že razlagali, da so se nekateri vozili skoraj v svinjaku, ne pa v avtu) :P No, jst sem potem na koncu izpit naredil z 32. urami, v prvo. (Sem se pa res prvič usedel za volan šele v avtošoli in na začetku sem bil popolni antitalent... :P)
Če te še kaj zanima, pa vprašaj ;)
Če te še kaj zanima, pa vprašaj ;)
OldSkul ::
Vglavnem jst mam že narjenih 52ur :D vožnje v LJ, zdej me zanima kater avto si vozil, pa če ma zelo zasedeno. Ker jst se iz Ivančne Gorice vozim in ne morem vozt kr vsako uro. Vozil bi 4h na tedn oz. 2h. bom še vidu. Pa še zanima me kako je vozil v NM, predvsem težavnost.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OldSkul ()
Ma ne, želim si spremembe in ker je vseeno kje vozil, al v Lj. al v NM, ker se isto časa vozim do obeh krajev.Inštruktor je tud kao eliten in k njem hodijo taki, ki ne pa ne nardijo lol Kokrat sm pou ne bom govoru, ker to ni namen te teme. . Mene samo zanima če je kdo vozu v NM, kaj se priporoča.
Uf, sej potem pa menda že kaj znaš :P Vozil sem tegale cliota. Zasedeno ima kar precej, ampak če bi mu povedal, od kod si in da ne moreš vedno voziti, bi se najbrž lahko zmenil.
Hja, vožnja po nm... ne vem, po samem mestu ni nič posebno groznega, itak imaš na vsake dva koraka cono 30. Maš par zabavno ozkih delov in par križišč brez semaforjev, ki znajo bit zelo zanimiva, to je pa pomoje tudi to. Krožišč je recimo itak tako malo, da se lahko vsakega posebej naučiš, kakšne posebnosti (recimo kakšna enosmerna, potem maš par ulic, kjer promet prepovedan itd) ti pa tudi inštruktor pove. Bolj smotano je voziti kje izven mesta, po kakšnih ovinkih. Pa tudi kvaliteta določenih cest je za en k. - recimo tastara cesta do otočca... Ne vem, zdi se mi, da je tukaj veliko manjši kaos kot v lj ;)
Ah ja, od drugih avtošol - riba in alfa r sta menda nekje na sredi, šolski center je pa absolutno poden, vsaj kolikor jst vem ;)
Hja, vožnja po nm... ne vem, po samem mestu ni nič posebno groznega, itak imaš na vsake dva koraka cono 30. Maš par zabavno ozkih delov in par križišč brez semaforjev, ki znajo bit zelo zanimiva, to je pa pomoje tudi to. Krožišč je recimo itak tako malo, da se lahko vsakega posebej naučiš, kakšne posebnosti (recimo kakšna enosmerna, potem maš par ulic, kjer promet prepovedan itd) ti pa tudi inštruktor pove. Bolj smotano je voziti kje izven mesta, po kakšnih ovinkih. Pa tudi kvaliteta določenih cest je za en k. - recimo tastara cesta do otočca... Ne vem, zdi se mi, da je tukaj veliko manjši kaos kot v lj ;)
Ah ja, od drugih avtošol - riba in alfa r sta menda nekje na sredi, šolski center je pa absolutno poden, vsaj kolikor jst vem ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mare_ ()
Zakon, prej sm vozil golfa-jajca in zdej hočem vozit ravno cliota. Križišča brez semaforjev mi niso problem, ker imamo v Ivančni itak samo take, ostalo pa poznam.
Pe povej mi kaj si moral na glavni vožnji delat. Kakšne težke fore?
Pe povej mi kaj si moral na glavni vožnji delat. Kakšne težke fore?
Ne, sploh ne. Najprej sem šel malo po mestu, nato po enih dokaj ozkih ulicah, potem čez cono 30, en železniški prehod, na avtocesto, vmes sem nekje moral še obrniti, z avtoceste na prvem izvozu dol, čez krožna in nazaj čez mesto na izpitni center. Pa menda sem imel tanajbolj zaguljenega v izpitni komisiji ;)
Zdaj, ko je nov izpitni center, ti večinoma še parkirati ni treba, ker ni prostora. Moraš pa takoj, ko prideš ven iz izpitnega, biti zelo pozoren, ker je tam okol kar precej prometa, pa tudi pešci skačejo vsepovsod.
Zdaj, ko je nov izpitni center, ti večinoma še parkirati ni treba, ker ni prostora. Moraš pa takoj, ko prideš ven iz izpitnega, biti zelo pozoren, ker je tam okol kar precej prometa, pa tudi pešci skačejo vsepovsod.
K0K0 ::
NM je zakon jest sm mel izpit v treh tednih .
Jest bi ti priporočal Hrastarja, ker mam zlo dobre izkušnje z njim. Tud kolegi, ki so delal pri njemu so bli vsi zelo zadovoljni. Mislim da je kr nekaj Ivančanov delalo pri njemu tko da se lohka še mal pozanimaš.
Če hočeš ti pošljem njegov gsm.
Jest bi ti priporočal Hrastarja, ker mam zlo dobre izkušnje z njim. Tud kolegi, ki so delal pri njemu so bli vsi zelo zadovoljni. Mislim da je kr nekaj Ivančanov delalo pri njemu tko da se lohka še mal pozanimaš.
Če hočeš ti pošljem njegov gsm.
sumadinac ::
Da je avtošola Riba nekje na sredini lahko jst rečem isto za AMD, ker sem pač vozil pri Ribi in naredil izpit z 16 urami.
Če se pa boš odločil za NM ti priporočam, da imaš izpitno uro ob 14:00, ker je takrat največja gužva in je najlažje naredit vožnjo.
kakšen avto pa ima tale Hrastar. Če je Golf potem bo potrebno 3x premislit, ker SDI golf4-- slabe izkušnje.
Me lahko kdo, ki je vozil pri tem Hrastarju doda na msn: tadejsadar"afna"hotmail.com, da zvem nekaj infota. Ker tlele po forumu je malo mučno se pogovarjati.
SkIDiver ::
Sestra je vozila pri ribi in je naredila brez problema in je ravno tako sedla za volan brez izkušenj. Njen inštruktor je bil Zupančič Uroš. Moja izkušnja pa ti ne koristi, ker sem delal za C in sem avto od avtošole videl samo iz kabine tovornjaka.
PS: Sem mel svojevrstenga inštruktorja(adijo pamet) ampak naredu brez izkušenj pr okol 23 uri.
PS: Sem mel svojevrstenga inštruktorja(adijo pamet) ampak naredu brez izkušenj pr okol 23 uri.
Še nekaj. Inštruktor iz prejšne šole mi je povedal, da teorija v Novem mestu ne velja. Ma nej grejo v kurac. Jst sm teorijo 2x delal, a zdej bom moral pa še tretjič? Jeba
EDIT: Sem zvedu, da je to res. Bomo pa še enkrat :)
EDIT2: Klical sem Hrastarja, sva se vse zmenila, drug teden upam, da bo že prva ura-samo še papirje moram od starega inštruktorja dobit. KOKO mi je dal mobitel in dodatne informacije.
EDIT: Sem zvedu, da je to res. Bomo pa še enkrat :)
EDIT2: Klical sem Hrastarja, sva se vse zmenila, drug teden upam, da bo že prva ura-samo še papirje moram od starega inštruktorja dobit. KOKO mi je dal mobitel in dodatne informacije.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OldSkul ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napake pri izpitni vožnji (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 49158 (29104) | gddr85 |
» | Vozniška - koliko približno stane? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7596 (3746) | stock |
» | Izkušnje v avtošoli !!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 25491 (14713) | matjash |
» | vožnja za avtomobilski izpitOddelek: Na cesti | 4673 (4162) | Sunna |