Forum » Šola » Krizni menedžment v PP
Krizni menedžment v PP
pozitron ::
Zdravo.
Zanima me če pozna kdo kakšno knjigo v kateri bi lahko našel, kaj od "kriznega menedžmenta" oz. Organizacije v kriznih situacijah v smislu prve pomoči. Dobil sem tole kratko kaznesko seminarsko, ker nimam frekvence. U glavnem bedn naslov kr na googlu ne najdem nič, Prosil bi kakšnega, ki se ukvarja z zdravstvenim varstvom ali prvo pomočjo, če pozna kakšno knjigo, kjer bi našel nekaj materjala.
Zanima me če pozna kdo kakšno knjigo v kateri bi lahko našel, kaj od "kriznega menedžmenta" oz. Organizacije v kriznih situacijah v smislu prve pomoči. Dobil sem tole kratko kaznesko seminarsko, ker nimam frekvence. U glavnem bedn naslov kr na googlu ne najdem nič, Prosil bi kakšnega, ki se ukvarja z zdravstvenim varstvom ali prvo pomočjo, če pozna kakšno knjigo, kjer bi našel nekaj materjala.
M-man ::
Ne glede na katero fakulteto hodiš, imaš na tone knjig o managementu in crisis managementu. Imaš pa tudi google, ki najde tudi kaj v slovenščini, angleškega materiala in študij imaš pa tako ali tako neomejeno.
Alea Iacta Est. (Julius Caesar)
pozitron ::
Ja sej problem je to ker vse zadetke pod krizni menedžment ali crisi managment ali kej podobnga najde o podjetjih, krizah, itd. Nič ni pa o katastrofah in prvi pomoče in reševanju oz. organizaciji teh stvari.
Hvala vseeno za odgovor.
Hvala vseeno za odgovor.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pozitron ()
M-man ::
Ne vem kaj točno potrebuješ ampak krizni management je v osnovi celotna reakcija na nesrečo. Ne samo z vidika zdravstvene pomoči, ampak predvsem odziv celotnega podjetja (predvsem trženja).
O zdravstveni prvi pomoči boš mogoče našel kaj o primeru kemične nesreče v Bhopalu, mogoče kje tudi kaj piše kaj bi morali narediti.
O zdravstveni prvi pomoči boš mogoče našel kaj o primeru kemične nesreče v Bhopalu, mogoče kje tudi kaj piše kaj bi morali narediti.
Alea Iacta Est. (Julius Caesar)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj vam je najbolj pomembno na delovnem mestu? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 32700 (28912) | videc |
» | Nudenje prve pomoči ter ukrepi v primeru, da se ne nudiOddelek: Loža | 6475 (5624) | St235 |
⊘ | Rabu bi pole za prvo pomoč (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 30517 (14716) | BigWhale |
» | Prva Pomoč online testiOddelek: Loža | 30145 (28781) | WarpedGone |
» | Delo Blog shekanOddelek: Novice / Varnost | 4647 (2878) | jype |