Forum » Loža » Rabu bi pole za prvo pomoč
Rabu bi pole za prvo pomoč
erna ::
eeii živjo=).. A maš mogoče pole za prvo pomoč?.. Če jih maš a mi lahko pošleš prek e-maila: ernii. Ii@hotmail. Com
Hvala=)
Hvala=)
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Ziga Dolhar ()
majciku ::
heeii!
jst bi tudi rabila pole za prvo pomoč!..
če je kdo tako prijazen pa mi jih pošlje na majciku@gmail.com
hvalaa*
jst bi tudi rabila pole za prvo pomoč!..
če je kdo tako prijazen pa mi jih pošlje na majciku@gmail.com
hvalaa*
Zgodovina sprememb…
- spremenila: majciku ()
BigWhale ::
Spostovana majciku,
Zavoljo svojega sopotnika, ki bo krvavel na zadnjem sedezu se nauci prve pomoci.
Hvala.
Zavoljo svojega sopotnika, ki bo krvavel na zadnjem sedezu se nauci prve pomoci.
Hvala.
jnzavrl ::
Za moje pojme je prva pomoč najlažji del kar se tiče testov glede izpita.. Mi smo mel 2 dni zapored po 3 urce, 3 dan smo pisali, pa vsi naredli. Kaj boš pa naredil glede praktičnega dela?
Caver ::
Živjo
Tut jest bi rabu pole za prvo pomoč, če lah kdo pošle, email: jamare_@hotmail.com
..hvala (:
Tut jest bi rabu pole za prvo pomoč, če lah kdo pošle, email: jamare_@hotmail.com
..hvala (:
Spostovani Caver,
Hvala.
Hvala.
Miha_T ::
Sory če sem grd, ampak če ne moreš narediti PP brez goljufanja potem nisi za na cesto.
Sicer pa BigWhale has a point.
Sicer pa BigWhale has a point.
saandriie ::
heii. ima kdo tukaj pole za prvo pomoč ? res bi prosila ker jih nujno rabim čes 2 dni že pišem. ful bi prosla če bo kdo tak dober naj mi pošle na blondika12@gmail.com Lp =)
bluefish ::
Znanje prve pomoči je že tako bolj bogo, statistiko pa še bolj zbijate taki, ki se vam niti malo ne ljubi prelistati tistih par strani bukve za najlažji del pri celotnem izpitu. Svašta.
heii. ima kdo tukaj pole za prvo pomoč ? res bi prosila ker jih nujno rabim čes 2 dni že pišem. ful bi prosla če bo kdo tak dober naj mi pošle na blondika12@gmail.com Lp =)
Pa glej, da bos vedno s sabo vozila prenosni racunalnik! Takrat, ko ti bo kolegica krvavela iz arterije po prometni nesreci, gres lahko na internet in vprasas folk kako jo obvezat. Zih ti bo kaka dobra dusa pomagala!
Pyr0Beast ::
Pa sprintane pole za prvo pomoč tut meti s sabo !
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Matev ::
tele idiote ki hočje priti preko prve pomoči brez znanja bi bilo potrebno prijaviti policiji
Matev ::
Vsak pride preko PP brez znanja.
vsak brez znanja pride čez
a ni vsak ki je prišel čez brez znanja
DOOM_er ::
če ne moreš narediti PP, ker se ti pač ne da naučit tisti 10 vprašanj oziroma tiste 3 strani in par postopkov v primerih nesreč si IMO resno ne zasluži ne izpita za avto in ne za motor.
Robots will steal your job. But that's OK
BaRtMaN ::
6 let nazaj tudi še. Moram pa rečt, da si po tem času ne bi več upal izvajat marsikaterega postopka, ker je ušel iz glave.
Pravzaprav se mi zdi, da bi bilo smiselno uvest npr. 5 letno trajanje in CPP izpita in prve pomoči, da bi se znanje obnavljalo in posodabljalo. Moj inštruktor AŠ je bil še bolj radikalen, on bi kar vsako leto. (EUR) :)
Pravzaprav se mi zdi, da bi bilo smiselno uvest npr. 5 letno trajanje in CPP izpita in prve pomoči, da bi se znanje obnavljalo in posodabljalo. Moj inštruktor AŠ je bil še bolj radikalen, on bi kar vsako leto. (EUR) :)
nitka321 ::
jaz bi tudi prosila, če je kdo tako dober in mi pošlje pole na: inchyj@gmail. Com
hvala!
hvala!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ziga Dolhar ()
Jesy posljem ampak bi rad kako topless sliko v zameno! Zih se da kej zment!!!!11 Mam pa vse resen!
Katya ::
živjo! rabla bi pole za prvo pomoč, če jh kdo ma bi prosila če jih pošle na ka.t.ya.s@hotmail.com...
hvala!
lp.
hvala!
lp.
gendale ::
civic_ ::
Pri taki prvi pomoči kot jo izvaja rdeči križ, da ne govorimo o cenah, ki jih zaračunava. Naredijo popolnoma vsi, znanje je na dnu, nihče ne zna niti noče pomagat. Naj jim koncesijo uzamejo, pa naj izobražujejo te stvari tisti, ki jih obvladajo-reševalci. Vse bi bilo drugače...V resnici bi laiki znali pomagat. hehe pa tudi vsak lolek ne bi naredil.
Ahčanov priročnik v roke
Tisti, ki pa ni zmožen se tega naučit očitno nima sposobnosti dojemanja in ne bi smel na cesto.
Ahčanov priročnik v roke
Tisti, ki pa ni zmožen se tega naučit očitno nima sposobnosti dojemanja in ne bi smel na cesto.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: civic_ ()
joco1234 ::
A mi lahko kdo prosim pošlje pole za prvo pomoč. Že v naprej se zahvaljujem!
komik.jozi@gmail.com
komik.jozi@gmail.com
KoMar- ::
Od kje vam ideja, da je ta forum oz. ta tema namenjena temu, da napišete svoje mejle in vam naj bi potem poslali pole?
Ker ni.
Ker ni.
vivi ::
A mi lahko kdo pošle pole za prvo pomoč na mail: vivi.92ko@gmail.com, prosim.
V naprej se zahvaljujem!
V naprej se zahvaljujem!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pole - prva pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 8447 (6432) | Orchestra |
» | Vozniški izpit - testi prve pomočiOddelek: Loža | 30963 (10670) | supero |
» | Nudenje prve pomoči ter ukrepi v primeru, da se ne nudiOddelek: Loža | 6519 (5668) | St235 |
» | [FORK]Nudenje prve pomoči.Oddelek: Loža | 3193 (2679) | krneki0001 |
» | Prva Pomoč online testiOddelek: Loža | 30190 (28826) | WarpedGone |