Forum » Pomoč in nasveti » ATI TV Tuner Uninstall ... KAKO?
ATI TV Tuner Uninstall ... KAKO?
MUC ::
V XPjih se mi velikokrat naredi, da ne morem uništalirat programov. Med uninstalllom kar javi, da ne najde ene datoteke, kjer verjetno piše, kaj more vse pobrisat. Zdej mam problem, da hočem dat gor nov program za TV gledat, pa ne morm, ker je prejšna verzija še gor, čeprov ne dela. Zdej ne morm ne stare pobrisat, ne nove gor čez dat ...
Kako nej pobrišem staro verzijo (sem pobrisal sicer file itd, samo ne dela, ker je verjetno še kaj pod windows/system), oz kako nej vsaj zbrišem ta software iz tiste liste inštaliranih programov (Add/Remove programs), če bo to pomagal kj.
Kako nej pobrišem staro verzijo (sem pobrisal sicer file itd, samo ne dela, ker je verjetno še kaj pod windows/system), oz kako nej vsaj zbrišem ta software iz tiste liste inštaliranih programov (Add/Remove programs), če bo to pomagal kj.
goba ::
Mogoce pa je vnos ostal v Device Managerju ali kakor se ze to imenuje v XPjih.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: goba ()
ToniT ::
Včasih pomaga če še enkrat inštaliraš isto verzijo programa - seveda na isto mesto in potem zaženeš uninstall.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Po nesreči formatiran disk (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14953 (12391) | SloBiscuit |
» | Ikone w widows xp so izginile !!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2120 (1838) | K0K0 |
» | Tezave z routerjem LevelONE FBR-1405TXOddelek: Omrežja in internet | 3709 (3110) | Caligula |
» | flight simulator 2004Oddelek: Igre | 1113 (1010) | Caligula |
» | Fifa 2004 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7098 (5151) | ggospe |