» »

flight simulator 2004

flight simulator 2004

divx man ::

mam en hud problem. pred kratkim sem si formatiral računalnik in nato naložil nove xp-je prej sem imel home edition sedaj pa imam professional. to pa je ena iz med prvih verzij teh xp-jev in zato še niso nič update-ani. tko da mam gor virus sesser in tako dalje. ker me je to zlo motlo sem si potegnu z interneta popravek za ta virus in od takrat naprej mi flight simulator več ne dela. za vsako mi napiše da je program izvedel neveljavno operacijo. zelo me jezi, ker je to edina igrica ki mi od takrat ne dela. vsaj mislim da od takrat, ker sem še isti dan dve uri preden sem si popravek downlovdal špilal flight simulator. vse druge mi delajo povsem normalno.
prosim pomagajte mi, ker sem na to igrco čist prfukjen!!!!!!!!!

Trinitron ::

Hm... Popravek si že zdownloadu, ampak a si virus tut zbrisu? Čeprav to pomojem nima nič zveze z nedelovanjem Flight Simulatorja vseeno preglej računalnik še z antivirusom. Ker pomoje maš virus še gor... Za tem zbriši FS, naloži DirectX 9, najnovejše driverje za grafično (ta stare najprej zbriši!) in inštaliraj FS še enkrat.

P.S: A si naložu SP1, pa vse druge popravke?

Zgodovina sprememb…

Caligula ::

System restore funkcija v XPjih inse povrni na stanje pred napako. Se prej si daj vse toole proti virusu na CD, da ga spet eliminiras-pa poglej, ce ti odpravi napako, ki ti blokira igro.

divx man ::

anyie!!!

maš prav, da virusa še nisem zbrisal dol. sp 1 si nisem downlovdu, ker mi se mi je računalnik za vsako ko se povežem na internet zarad tega virusa restartal. zato sem si potegnu dol fxsasser za katerega mi je povedal en prijatelj da bo to dovolj. vendar ni od takrat nič boljš. računalnik se mi še zmeri restarta po vrhu pa mi od takrat še flight simulator ne dela!!!!!!!!! torej kak nej zdej downlovdam sp-1, ki je vlki cca. 30mb jest pa mam čisto navadno povezavo. pa še to zakaj mi je igrica delala pred popravkom, pa čeprav sem imel tud prej ta k..... virus sasser gor!!!!

caligula!!!

ja lahk bi mi mal opisu, kak se pride do tega system restora, da sploh vidim če mi bo pol delu flight simulator. zanima pa me še če mi bo povrnilo tud prejšnji flight simulator, ker sem ga od takrat že enkrat zbrisu in na novo presnel.

upam di mi bosta znala odgovoiti, ker bom drugače obupal. že en mesec se j.... s tem računalnikom in virusom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(

divx man ::

še neki!!!!
glih kar sem si downlovdu service pack 1 in mi je hvalabogu zdawnlovdal do konca. ko se je update hotu posnet, mi je napisal da je mo product key neveljaven in da je mogoče piratski. no se mam res piratske windovse gor sam moj prijatelj z istimi windowsi nima problemov!!!!! kaj nej pa zdej nardim?

perci ::

Sej ni vazn, ce je CD piratski, vazno je, da je tvoj CD key na microsoftovem seznamu piratskih keyev.

Kako ta problem rešiti, pa na tem forumu ne sprašuj. Če se komu zahoče, da bi mu pomagal, naj si poprej prebere pravila.

Caligula ::

Gres v START meni, programs, acdessories, system tools, system restore, restore my computer to an earlier state,.. pa zberes tak datum, da je pred casom, ko ti je nehalo delat.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia spet z rekordno izgubo (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Rezultati
6414393 (12645) SLO_Matej
»

Flight simulator X in problemček

Oddelek: Igre
182333 (2090) atasmrk
»

iščejo se letalske simulacije

Oddelek: Igre
322748 (2118) Monster
»

Kdo vse igra letalske simulacije?

Oddelek: Igre
363893 (3397) Caligula
»

GFX2 MX IN NJIH PROBLEMI

Oddelek: Strojna oprema
171175 (831) PIII850

Več podobnih tem