» »

znamke graficnih kartic

znamke graficnih kartic

l3w ::

ker si v bližnji prihodnosti mislim kupit novo grafično, me zanima kake so razlike med različnimi znamkami graficnih kartic(npr.: Asus, Gigabyte, Sapphire,...); al je useen kero znamko uzames?

lp

Carmack ::

Ja v teoriji je vseeno...morš pa bit pozoren na specifikacije iste kartice drugih proizvajalcev....primer: GF 7600 GS

LP
BRIJAM, ŠIŠAM, ZUBE VADIM...

RibaFish ::

baje se leadtekove karte še najlepš navijajo:)

Cveto ::

Glede Leadtekovih kartic imam tudi jest podobne izkušnje. Imel se že tri (Gf4MX4400, Gf4Ti4200, Gf7600GT) in vse so se lepo navile, pa tudi nasplošno je bila kvaliteta zelo dobra (Hladilnik, glasnost itd..)

Sedaj imam XFX (7900GS) ki je tudi O.K., pozitivne izkušnje imam še z Sapphire (Radeon9200) in PowerColor(Radon9800pro)

Enkrat sem imel slučajno doma dve kartici z enakimi čipom (Gf4MX440), eno Leadtek in drugo neko noname (kupljeno v Mlacomu, ime sem že pozabil) Nisem mogel verjeti, kako boljša je bila slika na Leadtekovi kartici, kot na tisti noname. Na leadteku je bil tudi konkreten hladilnik in tih vent, na oni drugi pa eno majhno brenčalo...

Tko da, razlike so, je pa pomoje odvisno od priozvajalca do proizvajalca.. Jest recimo Club3D ali kaj podobnega ne bi kupil.

roli ::

Jaz vedno vzamem grafiko od ATI-ja in vedno imam Sapphire.Do sedaj nobenih problemov s to firmo.Prej sem imel radeon 9200 SE in sedaj imam radeon x800 GTO,ki ima ogromen hladilnik (tisti za čez dve reži) in velik ventilator,ki ni med najtišjimi je pa OK.Vsaj hladi dobro.Poleg so 2 original igri(imaš štiri lahko pa registriraš le dve) (Tony Hawks underground2,Richard burns raly,Prince of persia in Brothers in arms) in veliko kablov,pretvornikov.... In to pri grafični za katero sem dal 34 jurjev takrat.Tako,da zelo priporočam.
http://www.r00li.com

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero grafično ste že imeli ? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Strojna oprema
19020932 (13997) Janac
»

Katero grafično kartico imate? (strani: 1 2 )

9812353 (10732) Xserces
»

Katero grafično kartico naj kupim? Ne kupovat Nvidie 7600gs!

Oddelek: Kaj kupiti
412491 (1705) Raffaello
»

Katero graficno kartico uporabljate? (strani: 1 2 3 4 )

18712016 (8552) mtosev
»

Katerega GeForce Ti 4200 kupiti?

Oddelek: Kaj kupiti
281545 (1259) atekavec

Več podobnih tem