Forum » Pomoč in nasveti » Grafika pri igrah
Grafika pri igrah
GaMa87 ::
Pozdravljeni!!
Mene pa neki zanima, in sicer:
Imam 3 grafične kartice:
- GeForce 2 mx440 64MB Pri njej je grafika tk kot more bit sam je pač preslaba za nekater igre (CSS, CS), oz. boljše resolucije.
- GeForce 4 mx440 64MB in pa GFX 5500 128MB pa imata rdečkasto sliko in to samo v igrah. Se pravi je popačena grafika. Poizkusil sem že različne drivere pa je blo še vedno isto. Zdej pa nevem a so one dve grafični zanič, sam dvomim ker drugač delajo kull (WINDOWSI...) pa eno sem celo danes v trgovini kupil vendar rabljeno tk da ?
Če bi kdo karkoli vedel naj mi prosim pove :D že v naprej hvala za odgovre
Mene pa neki zanima, in sicer:
Imam 3 grafične kartice:
- GeForce 2 mx440 64MB Pri njej je grafika tk kot more bit sam je pač preslaba za nekater igre (CSS, CS), oz. boljše resolucije.
- GeForce 4 mx440 64MB in pa GFX 5500 128MB pa imata rdečkasto sliko in to samo v igrah. Se pravi je popačena grafika. Poizkusil sem že različne drivere pa je blo še vedno isto. Zdej pa nevem a so one dve grafični zanič, sam dvomim ker drugač delajo kull (WINDOWSI...) pa eno sem celo danes v trgovini kupil vendar rabljeno tk da ?
Če bi kdo karkoli vedel naj mi prosim pove :D že v naprej hvala za odgovre
Lep pozdrav, GaMa87
Turtle ::
hm...ponavad je kabl porblem, če jkake brave manjka...poglej da si dobr gor nataknu ga.....lahko tud na grafiki, da je kak elemnt skurjen pri izhodih
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Turtle ()
hm.. sam ko ni fore ko kabl je isti pa vse sam sej ko ne manka barva sam takrat ko igrco zalaufam mi vse tk rdečkasto obarva drugač je pa vse normalno so vse lepe barve pa vse
Lep pozdrav, GaMa87
Nevem če, ker to dela vse normalno sam takrat ko pač se igra zažene v OpenGL grafiki je slika popačena, če dam na Softwere grafiko pri csju je slika normalna(seveda tisit grafiki primerna). Če pa dam na Direc3D pa je trenutek vredu, trenutek pa tk ko pri OpenGL. Pomojem je neki z DirecX-om sam al pa možno z grafično ker mi tam neki zazna da ni vredu . A bi mogoče mogu kej naložit trenutno mam DirecX 9.0C in pa najnovejše gonilnike za GeForce.
Lep pozdrav, GaMa87
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [opengl] Izdelava igerOddelek: Programiranje | 1094 (955) | morbo |
» | Nov racunalnikOddelek: Kaj kupiti | 1406 (1281) | L0sT |
» | Linux (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4925 (4314) | moj_nick |
» | 3D Mark zelo slabi rezultati!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 923 (852) | boštjan |
» | Novi detonatorji 4 (23.10)Oddelek: Zvok in slika | 1294 (1034) | ABX |