Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik zmrzne ali se sam resetira
Računalnik zmrzne ali se sam resetira
peaks ::
....tudi, ko ga poskusim formatirati se resetira ali pa se pojavi moder ekran "Driver_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" KAj mi še ostane oz. kaj bi lahko bilo narobe, plata?
hvala
hvala
- spremenil: peaks ()
dzinks63 ::
Se pravi da ga še nisi formatiral. Odvijači disk in ga v drugem delujočem računalniki formatiri. Potem pa seveda nazaj in vse zrihti tako kot mora bit. Nato pa še naredi full backup diska , če bi še slučajno v bodoče imel kake probleme.
In v čem je point tega, če bi to naredil ??? Če lahk mal poveš ? Mislim, če me lahko prepričaš, kaj bi s tem pridobil ?
Sem mal odprl tole zadevo in ugotovil, da je napajalnik prekleto vroč ? Ohišje mojega napajalnika je recimo čist hladno. A bi napajalnik lahko igral kakšno vlogo pri vsem tem?
Sem mal odprl tole zadevo in ugotovil, da je napajalnik prekleto vroč ? Ohišje mojega napajalnika je recimo čist hladno. A bi napajalnik lahko igral kakšno vlogo pri vsem tem?
To vem ! Samo kaj bi bilo pa potem boljše, če bi ga formatiral in vrnil nazaj, mi pa ni jasno.
Ja, kot kaže je bil res napajalnik vzrok....očitno ni mogel zadovoljiti vseh komponent. :D
Sedaj sem ga zamenjal in je format že na 97 %, o čemer sem prej lahko le sanjal.
edit: spet crknu, potem, ko se je do konca sformatiral. :(
Sedaj sem ga zamenjal in je format že na 97 %, o čemer sem prej lahko le sanjal.
edit: spet crknu, potem, ko se je do konca sformatiral. :(
Zgodovina sprememb…
- spremenil: peaks ()
Stripy ::
Imel sem podobne probleme. Pri meni je bil problem v plošči, lahko pa gre za katerokoli HW komponento. Poglej še, če imaš kakšne napihnjene kondenzatorje na plošči.
Grafična je bla ! Vsaj tako kaže, kajti uspelo mi je instalirati winse in comp še vedno ni zmrznil.
Po sistemu izločanja sem tako ugotovil, da je bila grafa parazit.
Po sistemu izločanja sem tako ugotovil, da je bila grafa parazit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5428 (4817) | Janac |
» | navijal sem intel quad core q9300 2.5mhz in računalnik se ne prižge večOddelek: Navijanje | 2770 (2060) | SATI |
» | Pregrevanje nečesa ali ... ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1278 (1041) | auch |
» | Blue screen...kaj bi lahko bilo narobe? ( servis ni popravil :) )Oddelek: Pomoč in nasveti | 2447 (1991) | amigo_no1 |
» | POMAGAJTE-NE RAZUMEM VEČ NIČOddelek: Pomoč in nasveti | 1823 (1364) | Kriko |