» »

monitor - katerag bi vi izbrali?

monitor - katerag bi vi izbrali?

mmaestro ::

Belinea 1980 S1 cena 287€

Samsung 971P cena 400€

Če ima mogoče kdo Belineo bi ga lepo prosil za komentar kakšne so kaj njegove izkušnje s tem monitorjem.

LP
  • spremenil: mmaestro ()

kixs ::

Za 400€ bi js ze kaj drugega vzel ;)

Sicer pa odvisno od denarja... za svoj denar je monitor od Belinee zelo dober.

LP

XS!D3 ::

Zanima me če kdo kej ve glede tega monitorja: Samsung SyncMaster 225BW MM Silver low HAS glede na to da je 22" in ima resolucijo 1680*1050, katero imajo ponavadi 20" zasloni. Pa me zanima če je to pol dost za 22" screen in kako je kej z to matriko, ki je v zaslonu, ter če je to nasplošno ql monitor?

Eru ::

Matrika je slaba (tna), resolucija podpovprečna, svetloba pušča pri robovih. Glede na ceno in velikost, ni slab nakup.

Kaj pa priporočate tm do ene 400 €, sm mal gledu 200WP7ES 20" sicer je 448 €, ampak me zanima če je dobr ozeroma če priporočate kej druzga v tem rangu??

c00kie ::

LG 204WT klik

va zčetku februarja spet dobavljiv v SLO! :)

A mislte da bojo šlo cene LCD-jev v bližnji prihodnosti kej dol, al se splača zdej kej ubodt?

mmaestro ::

No tako nekako sem se odločil da bi kupil Belinea, sam ne vem še kaj bi, ali naj kupim
Belinea 1980 S1
Belinea 10 20 35W

Prvi naj bi mel lepše barve, sam ne vem kolk lepše naj bi ble to v primerjavi z drugim.

Je pa tudi drugi problem, da se teh fveh monitorjev ne da nekako dobiti v nobeni trgovini vsaj kakor sem gledal po googlu nisem najdu nič kaj pametnega, najdu sem edino gigabit, ki pa jih ima samo za svoje stranke so rekli, ne vem kaj to pomeni, sem vprašal če bi se ga dalo videt pa je rekel tip da ne da majo samo za svoje stranke pa tut naročit se ga ne da, čudno.

Tako, da če kdo ve kje bi se dalo to v sloveniji naročit in ina kakšne izkušnje s katerim od teh dveh monitorjev, lepo prosim za komentar.

LP

agerksic ::

Poizkusi tukaj: prodaja@pintarbiz.si
Morda dobiš kako informacijo.

NiMH ::

Morem ti povedat da sam uporabljam Belinea-o (ne vem točno ker model) in sicer 19 colskega in ti povem da zame ni boljšega monitorja...
No Comment...

NBA => I LOVE this Game

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsung 940B

Oddelek: Kaj kupiti
71804 (1686) Revenant
»

LCD 22" 1680x1050

Oddelek: Kaj kupiti