Forum » Operacijski sistemi » Problem z bootanjem XP-jev
Problem z bootanjem XP-jev
snoopdogg ::
Dvajset minut traja, da se mi windows xp začne bootat. Se pravi, da na ekranu prvih dvajset minut gledam samo začetno reklamo za ASUS matično ploščo, potem pa se windowsi začnejo bootat. Preko ledike, ki kaže delovanje diska, vidim, da je v tem času neaktiven. Tudi v BIOS prvih 20 minut ne morem.
Vse skupaj se mi je začelo dogajati, ko sem instaliral ACDSee 6, a ne verjamem, da je to v resnici vplivalo. Kljub temu sem v start-u naredil system restore za čas predno se je pojavil problem, a ni bilo nič drugače. Mi zna kdo svetovati?
Vse skupaj se mi je začelo dogajati, ko sem instaliral ACDSee 6, a ne verjamem, da je to v resnici vplivalo. Kljub temu sem v start-u naredil system restore za čas predno se je pojavil problem, a ni bilo nič drugače. Mi zna kdo svetovati?
SasoS ::
Pritisni ESC ali kaj podobnega da vidiš kaj se z biosom dogaja. Mogoče nimaš vklopljen quick boot pa šteje ram...
snoopdogg ::
Kot kaže, se je računalnik popravil sam:) Mogoče je bil kak slabi stik med matično ploščo in diskom, ali pa je bil controller za disk v čudnem stanju. Hvala za nasvet.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prehod Venere 2004Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 3811 (2095) | bluefish |
⊘ | GTA IV problemiOddelek: Igre | 2029 (1048) | Rotaidal |
» | 2 problema: BIOS čaka + onboard -> pci grafična !Oddelek: Pomoč in nasveti | 1658 (1264) | Suly |
» | ne prepozna nekaj ramaOddelek: Strojna oprema | 1430 (1265) | Senzacionale |
» | Samsungovi hibridni diski 2007.Oddelek: Novice / Diski | 3971 (2773) | Mr.B |