Forum » Mobilne tehnologije » Software za telefone
Software za telefone
Lynx ::
hellow folk
mene zanima, če je tle kak majster ko se spozna na updajtanje softwara na telefonu. in sicer gre za to, da sem pri sošolcu videl, ima telefon SE k750 in ga je nadgradil na SE w800. kje naj dobim in kako na naložim in pa če je možno met tak ko maš na compu npr. dual boot da se odločiš kaj bi rad imel??
mene zanima, če je tle kak majster ko se spozna na updajtanje softwara na telefonu. in sicer gre za to, da sem pri sošolcu videl, ima telefon SE k750 in ga je nadgradil na SE w800. kje naj dobim in kako na naložim in pa če je možno met tak ko maš na compu npr. dual boot da se odločiš kaj bi rad imel??
- spremenil: Lynx ()
smrkecXY ::
vpraš sošolca a ne;)
dual boot pa sigurno ne bo šlo.
dual boot pa sigurno ne bo šlo.
če ne najdeš, še ne pomeni, da ne obstaja
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri operacijski sistem uporabljate? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8264 (5261) | Poldi112 |
» | Kateri OS uporabljate (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 22051 (15051) | Apache90 |
» | Nov prenosnik na katerem igre ne delajoOddelek: Pomoč in nasveti | 1944 (1520) | shadeX |
» | Poroblemi pri namestitvi Mac OS X na PCOddelek: Pomoč in nasveti | 1670 (1170) | aleksander10 |
» | z win na linuxOddelek: Operacijski sistemi | 1452 (1087) | Trubadur |