Forum » Mobilne tehnologije » microSD kartice za nokio 6131
microSD kartice za nokio 6131
Gr0unD Zer0 ::
pozdravljeni.
mene zanima, kje se da dobiti te kartice, ker kolega rabi, ampak je v iskanju takih drobnarij bolj ko ne v temi...
no jaz sem našel na dveh straneh te kartice, ampak ne vem če so prave, zato bi raje kako varianto ala big bang, kjer bi vzel telefon s sabo, pa da se sproba, če pašejo( po možnosti kaka trgovina iz mb ali pa MS, lahko tudi z ljubljane.
ali pa če je kdo sprobal in 100% lahko zatrdi da dela
mene zanima, kje se da dobiti te kartice, ker kolega rabi, ampak je v iskanju takih drobnarij bolj ko ne v temi...
no jaz sem našel na dveh straneh te kartice, ampak ne vem če so prave, zato bi raje kako varianto ala big bang, kjer bi vzel telefon s sabo, pa da se sproba, če pašejo( po možnosti kaka trgovina iz mb ali pa MS, lahko tudi z ljubljane.
ali pa če je kdo sprobal in 100% lahko zatrdi da dela
alkoo ::
Jaz sem jih že opazil v nekaj računalniških trgovinah (npr. Comtron celje).
Zakaj nebi delale? Če telefon podpira microSD bi naj šlo brez problema. Razen če je kak čist levi proizvajalec. Zmeni se s prodajalcem da sprobaš pred nakupom.
Zakaj nebi delale? Če telefon podpira microSD bi naj šlo brez problema. Razen če je kak čist levi proizvajalec. Zmeni se s prodajalcem da sprobaš pred nakupom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hitre blagajne Špar vs Mercator (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 24507 (15086) | janezvalva |
» | Mastercard: delež brezstičnih plačil v Evropi strmo raste (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 20003 (12669) | OK.d |
» | Unicenje NFC na placilni kartici (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 22266 (19036) | St235 |
» | SKB identifikacijska številka?Oddelek: Loža | 15691 (13261) | Guzzy |
⊘ | Kraja v osnovni šoliOddelek: Loža | 6020 (4228) | Rias Gremory |