» »

ženska izjavi: "Takrat, ko bom našla moškega, ki ima več jajc kot jaz!"

ženska izjavi: "Takrat, ko bom našla moškega, ki ima več jajc kot jaz!"

ferdo ::

Zdaj pa mene in mogoče še kakšnega moškega zanima, kaj ženska s tem misli?
To si lahko moški Vsak po svoje razlaga, zato so dobrodošle predusem ženske oz. dekleta, lepo bi bilo, da imajo izkušnje z moškimi, take in ovake..
PA pustimo to da ženske nimajo jajc, pa da jih majo samo moški itd, predpostavimo, da se to samo tako reče...
Rad pa bi še to izpostavil !, katera ženska bi pa marala moškega, ki bi imel več jajc na čustvenem področju?

PS: mogoče tako za 1x, pa se naj debata začne:)

moj_nick ::

Koliko je stara?
110111001001010001010000

recimo 30let, sej to nima veze kolk je stara, pomembno je kako ženska razmišla.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ferdo ()

Phoebus ::

Ah, joj...če je imela same reve, cmeravčke in desce ki so bili v njeni senci normalno, da hoče enkga konkretnega desca. In mimogrede, Govora je o salmi hayek, ki je nekaj dosegla in normalno da hoče desca, ki tudi nekaj je.
Ne pa neka reva.

1. ni niti najmanj pomembno o kom je govora...
2. tukaj moški nemoremo sodit, kaj bi ženska/e hotela/e
3. to naj pove/jo ženska/e
4. vprašanje je razumljivo postavljeno.

PS: kolko žensk je na tem forumu?
PPS: moja kolegice je rekla: če to reče ženska, pomeni, da je samska in neve kaj sploh bi rada.., po domače- muti vodo, ker jo je sram tega, lahko pa je še kakšen drug vzrok..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ferdo ()

Ziga Dolhar ::

Beri Phoebusa in ne trudi se na vsak način najdt nek izgovor, da je (samo) z njo neki narobe.
https://dolhar.si/

d0rK ::

Selma Hayek je taprava baba.

DimmniBurek ::

Edino logično je da hoče enga ki ima več jajc kot ona in da ne mara tipov ki so "cmere" oz. se ne znajo postavt zase in seveda zanjo
There Is No Stronger Drug Than Reality

opeter ::

Edino logično je da hoče enga ki ima več jajc kot ona in da ne mara tipov ki so "cmere" oz. se ne znajo postavt zase in seveda zanjo

Taki moški so samo v filmih. In to ženske vedo bolje, kot mi sami. Ker razni leder-mišičnjaki zanje niso primerni, kot si nekatere mislijo...
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

acidek ::

Tole izjavo, sem že nekajkrat slišal od teh wannabe girls tipa osenar, Vrjetno mislijo s tem, da imajo moč v svojih rokah in da so moški revčki ko skačejo na vsako željo okrog kokošk in da take punce čakajo na takšne moške, ki jim bodo kos in ki si upajo več kot one. >:D
AMD ATHLON 64 3800+ X2, BIOSTAR NF4 AM2,1024 DDR2,
NG 7300GT, WD 250GB+160GB SEEGATE, SAMSUNG SYNCMASTER 710N

Zgodovina sprememb…

• spremenil: acidek ()

kixs ::

Izjava je cisto logicna.

Moski naj bo ded, saj ona picko ze ima! :D

LP

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kixs ()

Pujcek ::

zanimivo kako vecina mladicev se vedno tapravga dedca povezuje z goro misic. da je pa to mogoce cist normalno izgledajoc tip ki ve kaj hoce, ki zna zensko razvajat, jo zvecer orenk posekat, skuhat kosilo in jo v nedeljo peljat na izlet pa noben ne pomisli. se vedno je pac tako da je vecina "moskih" se vedno pateticnih jeclavckov in zaljubljenckov ki se se tega ne znajo odlocit kam bodo picko na pijaco peljal.
skratka, moski ki ima vec jajc kot ona je pac dec, ob katerem se bo ona pocutila taprava zenska.
ajd
:)

infidel ::

Enostavno, zenska hoce biti v podrejenem polozaju, hoce si prevzeti tradicionalno vlogo, ne pa da je ona krmar. "Tepena" hoce bit, vsak dan nekajkrat, ampak ne v pravem pomenu besede, no lahko tudi, ce ima taka nagnjenja :D.

muzičar ::

Bi se kar stinjal s Pujcekom. Mogoče ne skuhal kosila pa vendar lepo povedano. Predvsem pa to da bi v določenih trenutkih pač jo vzel v svoje roke jo pocrkljal da bi imela občutek pripadnosti k njemu v podrejenem položaju pa vseeno da je zraven prisotna neka skrbnost moškega do ženske.

Nekaj v tem smislu. Seveda pa to ne pomeni da moški ne sme v nobeni situaciji biti v podrejenem položaju, mora pa vedeti kdaj je tisti prava situacija.

TRIROG ::

AL pa ce ga ne bo nikdar nasla ... sej veste ... vsak mesec v zenskem telesu ovulira jajčece ... ergo ... v enem letu jih ma 12 ... mi moski pa ceu zivlene hodmo okol z 2

ajin ::

Predvsem to vidim kot komplesk dominantnosti.

Turtle ::

Najbolj točen odgovor bi ti sigurno dala oseba, k je to izrekla :\

Looney ::

Človek se vpraša kaj je tukaj sploh za razpravljat. Izjava je logična in zelo izvirna.:D

Ženska si pač želi tipa, ki ne bi bil pussy. Ki bi "imel jajca". Da ne bi vedno morala biti ona tista "z jajci".|O

(Pa nismo vse take.;))
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

@nny ::

Za popolno dešifriranje bi bil v pomoč prvi del tega stavka, tisti pred "takrat". Če si to dobil v faco, je morala bit bejba hudo jezna, ker si to ponavadi samo mislimo.:P Na glas rečemo samo v skrajni sili.:D V glavnem pa se situacija nanaša na to, da nam popustijo živci, ko moramo narediti tisoč in eno stvar in od močnejših polovic ne dobimo dovolj pomoči. Takrat se nam pred očmi zariše podoba neandertalca, ki zvečer domov z lova prinese krvavo kračo, z levo roko prebuta vse prebuta vse sovražnike blizu in daleč ter nas zgrabi in odnese v kakšen temen kot votline.

Looney: ,če ti misliš, da je ta izjava izvirna??...
Praviš, da si ženska želi tipa, in zaradi te želje ona izjavi: " ko bo imel več jajc od mene", potem, je vprašanje po tvoji logiki:: "kdaj pa je oz. bi imela ona več jajc kot moški"? - rad bi slišal ženske, ki se bi na to opredelile "primeri iz prakse"

1. moje mnenje je, če bi imela ta ženska resnično željo spoznat moškega bi morala sprejet dejstvo! - ni moškega, ki bi izpolnjeval vse njene želje "lahko je, samo bodimo realni" ona mora biti še bolj realna.
2. ta izjava je zato takšna, ker si želi biti pomembna, seveda je zvezda in v tem primeru je teško biti moški z več jajci, ker je potem njen sijaj v senci moškega, sijaj brez svetlobe pa več ni sijaj, in taka zvezda nebi bila več tako izpostavljena kot si želi, po domače, moški bi jo zasenčil, ona tega noče.-tukaj se njeni interesi tepejo med seboj.
3.recimo, da je to izjavla, da se svojim prejšnim maščuje? takšne ženske si pa ne zaslužijo moškega z jajci! Ženske ste/so "ne vse" recimo tale, ki je to rekla, pa zelo naduta in visoka, privoščim ji, da si najde tipa z več jajci, ker bo pol vidla kako zgrešeno je razmišljala..
4. tole je ženska tekmovalnost, žensko rivalstvo, slava ji je prepojila možgane, in za svoje izjave se sploh ne sekera. Dela pa škodo ostali populaciji, tako kot kake manekenke, ki so anoreksične in imajo svoje spletne strani, kako shujšati, in posledice jih sploh ne zanimajo, na koncu se pa čudijo, kako da je lahko do česa tako hudega prišlo, ker one "ženske" imate vedno samo dobre namene...u resnici pa samo za svojo napudrano rit gledate/jo.

cojss ::

Looney ::

In kaj? Jo boste linčali zaradi ene take izjave? Kolikokrat se pa v pritožujete čez nas...

Ok, ni važno. Tale izjava nikakor ni vredna tolikšnega prepira.:\
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

kixs ::

Kar se tice "izvirnega" clanka, pa je salma podala pravo nasprotujoco si izjavo!

Kaj naj recem, zenska kot zenska... Ne ve kaj hoce... Krivi smo pa moski :P

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Strani za spoznavanje ljudi (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
30691033 (44534) BigWhale

[Q:] Kaj gledate pri izbiri partnerja ? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
17525263 (22038) BigWhale

Sarkastičen filmček - Ženske danes vs nekoč (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
8612700 (11122) D3m

Več podobnih tem