Forum » Omrežja in internet » WiFi Router ali Acess point?
WiFi Router ali Acess point?
Uranij ::
Zivijo!
Verjamem, da je bila ta tema ze veckrat obdelana, vendar mene vseeno zanima kaj se mi bolj splaca. Torej, doma imam server in zice po celem pritljicju, povezane v mrezo. Sedaj sem se pa odlocil, da bom "omrezil" tudi zgornje nadstropje(zdaj je v prvem nadstropju samo ena soba omrezena). Danes sem malo gledal po bigbangu in ugotovil, da prodajajo routerje in acess pointe posebaj. Ker so bili ti acess pointi na moje presenecenje celo drazji od routerjev me zanima, ce morem jaz obvezno kupit ta point ali mi bo tudi router lahko sluzil le kot acess point.
No, napisal sem na dolgo, je pa zato odgovor toliko krajsi
Verjamem, da je bila ta tema ze veckrat obdelana, vendar mene vseeno zanima kaj se mi bolj splaca. Torej, doma imam server in zice po celem pritljicju, povezane v mrezo. Sedaj sem se pa odlocil, da bom "omrezil" tudi zgornje nadstropje(zdaj je v prvem nadstropju samo ena soba omrezena). Danes sem malo gledal po bigbangu in ugotovil, da prodajajo routerje in acess pointe posebaj. Ker so bili ti acess pointi na moje presenecenje celo drazji od routerjev me zanima, ce morem jaz obvezno kupit ta point ali mi bo tudi router lahko sluzil le kot acess point.
No, napisal sem na dolgo, je pa zato odgovor toliko krajsi
OmegaBlue ::
Router lahko nastaviš da deluje kot access point.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vzpostavitev wi-fija z antenamiOddelek: Omrežja in internet | 861 (682) | Zvitež |
» | modem routerOddelek: Pomoč in nasveti | 1682 (1359) | KTr1sk |
» | Domača mreža in bridge modeOddelek: Omrežja in internet | 1762 (1701) | OmegaBlue |
» | wirless antenaOddelek: Omrežja in internet | 3309 (3088) | guslovd |
» | Povezava: wireless router -> access pointOddelek: Omrežja in internet | 3430 (3223) | pujsek_ |