Forum » Loža » EUR konverzija in avtorski honorarji?!
EUR konverzija in avtorski honorarji?!
GregiB ::
Hali, halo... zadnjič sem bil nemalo presenečen, ko sem od Kabel TV iz Petrovč dobil račun za kabelsko TV, ki je 37% višji od decemberskega... Pa sem jih poklical, naj mi povedo, ali je to zdaj nova cena, preden grem zadevo prijavljati na zvezo potrošnikov, pa so mi razložili, da je to zaradi zvišanja honorarja za avtorske pravice?! Začuda (baje) drugi slovenski operaterji cen niso dvigovali... Ve kdo kaj o tem?
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin
koyotee ::
Zamenjaj operaterja
lp
lp
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
GregiB ::
HJa... načeloma je zadeva izvedljiva... pa mi vdsl TV še ne diši preveč... Gre za malo, onako... monopolni položaj tega operaterja v savinjski dolini... Hočem pa povedati, da dvomim, da so šli neki honorarji z novim leto tako hudo gor, da predstavljajo kar 37% dvig cene storitve, ki pa je ostala popolnoma enaka...
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin
BluPhenix ::
Naredi par klicev po kakšnih uradih, pa boš zvedel kaj in kako.
Da bi jaz vedel se nadomestilo za avtorske pravice ni tako zvišalo.
Da bi jaz vedel se nadomestilo za avtorske pravice ni tako zvišalo.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kdo dobi več, Sazas ali nastopajoči? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 39769 (32291) | Meizu |
» | Koalicija stopila v bran SAZAS-uOddelek: Loža | 1967 (1667) | Mr.B |
» | Avtorsko nadomestilo tudi za uporabo interneta?Oddelek: Loža | 2804 (2089) | matjash |
» | SAZAS-kaj je dovoljeno in kaj neOddelek: Sedem umetnosti | 2335 (2095) | icek |