Forum » Loža » Kako služiti denar prek interneta?
Kako služiti denar prek interneta?
Orchestra ::
Torej zanima, me kako bi lahko služil denarce prek interneta oz. kaj vse je za to potrebno (znanje programskih jezikov,...).Aja, gambling,p0rn, pa ostala sranja ne velja.
LP
LP
root987 ::
Kaj rabiš? Čiro čaro.
Daj, zastavi svoje vprašanje malo ožje. Ker vprašanje kako služiti denar na spletu je enako kot spraševati kako služiti denar na ulici. Obstaja tisoče načinov, vse kar moraš ti sedaj storiti je, da odkriješ neko (po možnosti novo) tržno nišo, ki ti bo prinašala dobiček.
Daj, zastavi svoje vprašanje malo ožje. Ker vprašanje kako služiti denar na spletu je enako kot spraševati kako služiti denar na ulici. Obstaja tisoče načinov, vse kar moraš ti sedaj storiti je, da odkriješ neko (po možnosti novo) tržno nišo, ki ti bo prinašala dobiček.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Orchestra ::
Ja ne vem, v mislih imam oglaševanje, npr. da narediš en org portal, kjer je velik folka gor, pol pa banarje naštemplaš.Ali pa webdesign za naročnike, ampak to je že druga štorija.
murphyboy11 ::
Osebno mislim, da je treba vprašanje postaviti nekako tako.
Kaj lahko ponudim? Oz kakšne usluge lahko ponudim ljudem? ter tudi istržim denar za njih.
Ko boš imel več odgovorov ti bo lažje se odločit oz začeti.
Kaj lahko ponudim? Oz kakšne usluge lahko ponudim ljudem? ter tudi istržim denar za njih.
Ko boš imel več odgovorov ti bo lažje se odločit oz začeti.
Trololololo1 ::
Najdeš temo, ki ti je zanimiva in o njej pišeš na svojem blogu. Gor vržeš še Adsence in boš kmalu videl, da se vse skupaj bolj malo splača, ker potrebuješ zelo veliko obiska in klikov na bannerje, da se ti splača.
vladika ::
Jaz sem se prijavil tukaj http://www.time4ptr.com/pages/index.php in močno upam ,da kaj bo iz tega
Nekaj dni bom klikal reklame in bom videl kako raste račun in bom morda prišel do številke, ko si bom lahko denar nakazal na moj račun.
// moderator: odstranjena referenca.
Nekaj dni bom klikal reklame in bom videl kako raste račun in bom morda prišel do številke, ko si bom lahko denar nakazal na moj račun.
// moderator: odstranjena referenca.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ziga Dolhar ()
Trololololo1 ::
Če bodo kliki prihajalo vedno iz istega IP-ja ti bodo kmalu izbrisali račun.
Edit:
Vedno preglejujejo tudi razmerje med kliki na reklame in med obiskovalci na strani.
Edit:
Vedno preglejujejo tudi razmerje med kliki na reklame in med obiskovalci na strani.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Trololololo1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pretepli Damjana Murka (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 19193 (12266) | draciel |
⊘ | Služiti denar na internetu?Oddelek: Omrežja in internet | 4751 (2986) | Ziga Dolhar |
» | Ameriški da Microsoftovemu prevzemu SkypaOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 5564 (5140) | Elysium |
⊘ | SiteTalkOddelek: Loža | 3529 (3461) | PoPon2 |
» | Facebook aplikacijam dal in kmalu odvzel dostop do naslova in telefonske številkeOddelek: Novice / Zasebnost | 9013 (6674) | Manu |