Forum » Hlajenje in modifikacije » Vodno hlajenje... delovanje brez pumpe!
Vodno hlajenje... delovanje brez pumpe!
BladE_ ::
No slucajno sm neki izklopu racunalnik cez noc in pumpo tut. Drug dan sm prsu iz sole in przgau racunalnik in zaceu veselo geekanje. Zvecer se spravm spat in se mi neki cudn zdi kwa je use tok tiho in se spomnem , da sm pozabu pumpo uklopt (je mal glasna zarad rotorja). Grem hitr pogledat temp. na CPU in kaze 45 stopinj (drugac mam 35).
Zdej me zanima kako je mozno, da se še zemri hladi use skupi ce pa pumpa ni przgana? A je to mogoce tista fora k se topla voda dviga hladna pa spusca al neki tazga?
LP
Zdej me zanima kako je mozno, da se še zemri hladi use skupi ce pa pumpa ni przgana? A je to mogoce tista fora k se topla voda dviga hladna pa spusca al neki tazga?
LP
Akcija - Reakcija
miko 55 ::
saj veš. podobno heat pipe tehnologiji le da na mnogo ninžji ravni.
lp
lp
LP
2 GOOD 2 B 4GOT10
NAJPREPROSTEJŠA RAZLAGA JE NAJVERJETNEJŠA
2 GOOD 2 B 4GOT10
NAJPREPROSTEJŠA RAZLAGA JE NAJVERJETNEJŠA
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pregrevanje CPU-ja (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4880 (3517) | Berni_01 |
» | Pomoč pri Nakupu Vodnega HlajenjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1998 (1620) | yeti |
» | Vodno hlajenje in vaši nasveti!!!???Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3024 (2258) | Eddy |
» | Prodajam račinalnik pa ne vem kakšno ceno naj postavim...Oddelek: Kaj kupiti | 1777 (1203) | urkoman |
» | Test črpalk Maxi-Jet MJ 750, Hydor LS 20 in Hydor LS 30 (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 9247 (6959) | Jackass |