Forum » Operacijski sistemi » alt gr
alt gr
Loaded ::
Lp
Zanima me naslednja stvar; V ubuntu imam narejen Beryl SVN in za to posebno sejo. Ko sem v tej seji, mi ne deluje tipka alt gr, kar pa v normalni seji deluje. To je 1. težava. Druga pa se glasi; na prenosniku mi prešči desni zvočnik in to samo v linuxu in v katerikoli seji. Imam pa tole.
Hvala za pomoč
Lp
Zanima me naslednja stvar; V ubuntu imam narejen Beryl SVN in za to posebno sejo. Ko sem v tej seji, mi ne deluje tipka alt gr, kar pa v normalni seji deluje. To je 1. težava. Druga pa se glasi; na prenosniku mi prešči desni zvočnik in to samo v linuxu in v katerikoli seji. Imam pa tole.
Hvala za pomoč
Lp
Loadeed
Loaded ::
Lp
Še vedno imam zelo motečo težavo z desnim zvočnikom. Na googlu nisem našel dosti. ..pomoč prosim....
Lp
Še vedno imam zelo motečo težavo z desnim zvočnikom. Na googlu nisem našel dosti. ..pomoč prosim....
Lp
Loadeed
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov prenosnik, desni zvočnik ne dela, (uveljavitev stvarne napake)Oddelek: Pomoč in nasveti | 5244 (4159) | Šolar |
» | Kakteri zvočniki za prenosnikaOddelek: Zvok in slika | 1826 (1696) | Tero |
» | Kako ustvariti Center zvocnik iz levega in desnega zvocnikaOddelek: Zvok in slika | 1185 (1095) | Avian |
⊘ | Zvočniki Genius SW-5.1 Home Theater WoodOddelek: Zvok in slika | 4371 (3697) | CaqKa |
» | Terratec Cingery 600 in Sound Blaster live player 1024Oddelek: Zvok in slika | 1090 (987) | All |