» »

Čiščenje matične plošče

Čiščenje matične plošče

deejay2 ::

Ker sem moral podmazati ventilator na graficni kartici, zaradi cudnega brnenja, imam na manjsem delu plate malce mehanskega olja, ki je bil dodan ventilatorju? Ali lahko to z vlazno krpo ocistim ali pa je potrebno kako drugace? To sicer sprasujem tudi za nasplosno. Ali je recimo mehansko olje na maticni skodljivo in katera druga tekocina je tudi skodljiva?

Carmack ::

če je olje škodljivo ne vem...lahko pa z mokro krpo obrišeš plato,smo se mora dobro posušit,ker če ne bo joj...drugač sem jst že pod vodo dal proc in grafo,sem samo pustil na balkonu na soncu pri 40 stopinjah da se je dobro osušilo in dela naprej....fresh & clean :P

LP

edit:typo
BRIJAM, ŠIŠAM, ZUBE VADIM...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Carmack ()

Jackal ::

Pomaga palčka za ušesa namočena v alkohol - lepo obrišeš pa pustiš da alkohol izhlapi, pa je.
Walking the way is something completely different than imagining the way.

miko 55 ::

problemi so le s prevodnimi tekočinami, drugače pa olje lahko s palčko dol obrišeš, kot že povedano. olje ni škodljivo a je zelo dovzetno da se nanj nabere prah, katerega boš težko odtranil, saj je olje zelo mastna stvar, katera zlepa ne gre dol.

ps za drugč: preden ventilator vgradiš, ga priklopi na adapter da se zlaupa in odvečno olje veb vrže.

lp
LP
2 GOOD 2 B 4GOT10
NAJPREPROSTEJŠA RAZLAGA JE NAJVERJETNEJŠA

Gwanaroth ::

Olje "popij" s toaletnim papirjem ter nato še obriši z alkoholom ali acetonom.
Lights often keep secret hypnosis..

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Litoželezna ponev (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8317892 (13801)          
»

PC se ne požene (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
1077670 (6233) Šolar