» »

izposoja prenosnika

izposoja prenosnika

desimfonija ::

lep pozdrav,

upam da ta tema ni bla pred kratkim aktualna, sicer pa vseen prosim za pomoc. Rada bi si namrec priskrbela laptopa za skoraj stiri mesece, ni mi nujno ga imet bi mi pa zelo olajsalo stvari med bivanjem v tujini zato si ga ne bi kupila temvec le izposodila. Kot sem na enem drugem forumu ugotovila te storitve ni bilo na voljo pred 4 leti. A mogoce kdo ve ce sedaj to ze obstaja?

HvaLA

aljazh ::

Močno dvomim, da kdo izposoja prenosnike, kajti tveganje za ponudnika bi bilo precejšnje. Tudi če bi se kdo odločil posojati, bi najbrž zahteval varščino v višini cene prenosnika + najemnino, ki gotovo ne bi bila nizka.

Menim, da se ti najbolj splača prenosnik kupiti in ga nato po 4 mesecih prodati.

#000000 ::

Kupi ga v tujini, bo enih 20-25% cenejši, in ga čez 4 mesce prodaš za tolk kot si dala z lahkoto. LP

desimfonija ::

hvala za odgovore (oziroma odgovora), samo prenosnik bi bil le pika na i, zato si ga ne bi kupila, ker ce bi si ga kupila ga potem sigurno ne bi hotla prodat, to pa ne bi bilo fajn za moj tekoci racun. Bom pac brez in se bom kako drugace znasla...

Aja pa grem na Hrvasko tako da mislim da tam niso ceneje oziroma mogoce za malenkost.

Tnx anyway

ant ::

čao

jaz bi bil morda pripravljen posoditi prenosnik.
več info na ZS.

lp

ant ::

lahko se javiš tudi na ant-djNO@SPAMvolja.net(brez NO SPAM)

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

AGT Računalniki, AGT Trgovina (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Kaj kupiti
785312147 (47693) igorpec
»

Varstvo potrošnikov - Garancija računalnikov (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
6110727 (7410) zk_eu
»

prenosnik za hčerko (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Strojna oprema
18736770 (33447) Duhec
»

Lepo vas prosim pomagajte mi....laptop HP pavilion

Oddelek: Pomoč in nasveti
258098 (4800) SmeskoSnezak
»

Kraje na fakultetah (strani: 1 2 )