Forum » Zvok in slika » Dilema! Izrati morem med DVD-predvajalnikom Xoro HSD 415 in Commax cmx 3000
Dilema! Izrati morem med DVD-predvajalnikom Xoro HSD 415 in Commax cmx 3000
pgolob ::
Stvar je taka!
Pol leta nazaj sem kupil dvd predvajalnik Xoro HSD 415, zdaj se mi je pa pokvaril. Je še v garanciji. V podjetju kjer sem ga kupil so mi rekil da ga nimajo na zalogi in da naj počakam približno 3 tedne na drugega. Ponudili so mi pa takojšno zamenjavo z dvd predvajalnikom Commax cmx 3000.
Če ima kdo kakšen nasvet ali koristno informacijo, bi ga vljudno prosil da mi pomaga pri odločitvi.
Pol leta nazaj sem kupil dvd predvajalnik Xoro HSD 415, zdaj se mi je pa pokvaril. Je še v garanciji. V podjetju kjer sem ga kupil so mi rekil da ga nimajo na zalogi in da naj počakam približno 3 tedne na drugega. Ponudili so mi pa takojšno zamenjavo z dvd predvajalnikom Commax cmx 3000.
Če ima kdo kakšen nasvet ali koristno informacijo, bi ga vljudno prosil da mi pomaga pri odločitvi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Starejši hišni kino na nov TVOddelek: Zvok in slika | 2702 (2365) | don-d |
» | Domači kinoOddelek: Zvok in slika | 1329 (1083) | St235 |
» | Philips DVP3350Oddelek: Zvok in slika | 2088 (1757) | hubertfast |
» | HDMI player, usb prikluček...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2300 (2143) | buneech |
» | Kupil zvočnike - kako pa jih priklopim?!Oddelek: Zvok in slika | 1470 (1271) | _jackson_ |