Forum » Pomoč in nasveti » 3d aplikacije-artefakti
3d aplikacije-artefakti
planetparty ::
Med igranjem Wow-a sem nenadoma zasledil artefakte. Probal sem se NFS Carbon, tam so se tudi pojavili. Reinstaliral sem gonilnike, testiral, ponovno isto.
Prilagam screenshot Klik
Strojna oprema:
AMD 3500+
Asus m2
Gigabyte 7600GT HP hlajenje
Vse sem preveril, nic se ne pregreva.
Prilagam screenshot Klik
Strojna oprema:
AMD 3500+
Asus m2
Gigabyte 7600GT HP hlajenje
Vse sem preveril, nic se ne pregreva.
Http://www.directoryelite.com - Elite Directory
Nic ni navido, nikoli bilo navito, sem preveril ni nic tak toplo na grafi. Zdaj kmalu nesem na test v en drugi comp, bom poročal.
Testirali in ozrli smo tako osovrazene artefakte :(
Klical sem na Comtron servis, prodajalec je rekel da bodo zamenjali, upam da ne bodo kaj zavlacevali. Rekel je se, da se je verjetno skuril procesor na grafi - seveda se ni skuril ce pa dela 2d nacin brezhibno. Sumim da so se poskodovali rami.
Klical sem na Comtron servis, prodajalec je rekel da bodo zamenjali, upam da ne bodo kaj zavlacevali. Rekel je se, da se je verjetno skuril procesor na grafi - seveda se ni skuril ce pa dela 2d nacin brezhibno. Sumim da so se poskodovali rami.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | je to pokvarjena grafična?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1453 (920) | DrMrky |
» | Grafa crknla?Oddelek: Pomoč in nasveti | 827 (705) | Flamer |
» | pregrevanje grafične ali...?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1331 (1173) | DrBekunis |
» | radeon 9800se oklepanje cevovodov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 9735 (5710) | Tilen |
» | navijanje radeona9000pro (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4897 (4114) | c3R4R |