Forum » Pomoč in nasveti » Problem Intel Celeron M380 Dothan on my Toshiba Notebook
Problem Intel Celeron M380 Dothan on my Toshiba Notebook
overheat ::
Ali kdo od vas korenjakov ve zakaj in kako je mogoče da mi je na zgoraj omenjenem procu odpovedal L2 cache (1mb). Računalnik mi mnogo počasneje dela in v CPU-Z mi ne pokaže količino L2 Cech-a katereg je pred tremi dnevi kazal. Ali se da kako omogočit cech nazaj al moram garancijo uveljvit???
Help please!!
Help please!!
hello :)
Zgleda da še noben ni meu takega problema al kaj. Se mogoče komu sanja kje je problem in če se ga sploh da rešit?
Ej zmagal ste. Dober forum ni kej! Kje so zdej pametnjakoviči k bi znal odgovorit na to pofukano vprašanje?? Pizda ceu dan čakam na kurčev odgovor. Fuck that, fuck slo-tech
Lep dan še naprej kurcobani! pa hvala za pomoč a ne!
Lep dan še naprej kurcobani! pa hvala za pomoč a ne!
ja tok jih je da noben ne zna odgovorti na mal težje vprašanje. Edin kar znate odgovorit je "kako se formatira disk" al pa "ne znam namestit os." pa taka amaterska vprašanja. Amateri!!
@LOL ::
Uveljvavi garancijo t*le. zakaj pa je. Čeprav dvomim da je kaj odpovedalo hehe
Hippy: The Doors?
Geek: The Windows!
Geek: The Windows!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PS3-Na kaj paziti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1008 (908) | Mad_Lion |
» | PS3 zunanji diskOddelek: Konzole | 1619 (1206) | hojnikb |
» | PS3 - XBOX 360 (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 9287 (7716) | mgermo |
» | Watson na Jeopardy! - Feb. 14. 15. in 16.Oddelek: Loža | 5171 (4370) | snow |
» | ATHLON XP 2400+ (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 3504 (2837) | energetik |