Forum » Zvok in slika » Prenosni DVD/Divx (USB, 10.2")
Prenosni DVD/Divx (USB, 10.2")
Pesimist ::
A vete za katere DVix prensone predvajalnike ki podpirajo USB priklop, Video/Avido in/out ter 10.2".
Shinco 10.2 ustreza vsem tem specifikacijam samo ga za boga ni nikjer za dobit pri nas.
Z UK ga pa neupam narocit ker sem zadnic naroco eno igro v aluminjastem ohisju pa je prvic prisla direktno v postni nabiralnik brez da bi zahtevali podpis, drugic pa cela zvita. Jau jaz pa hocem da ga res dobim ko placam in da bo se celi.
Shinco 10.2 ustreza vsem tem specifikacijam samo ga za boga ni nikjer za dobit pri nas.
Z UK ga pa neupam narocit ker sem zadnic naroco eno igro v aluminjastem ohisju pa je prvic prisla direktno v postni nabiralnik brez da bi zahtevali podpis, drugic pa cela zvita. Jau jaz pa hocem da ga res dobim ko placam in da bo se celi.
- spremenilo: Pesimist ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MYsql: Error: Incorrect decimal value: '' for column '' at row -1Oddelek: Programiranje | 623 (548) | Vazelin |
» | Galaxy Ace 2 rootOddelek: Mobilne tehnologije | 3350 (2595) | Nermal |
» | Fash 10.2 ???Oddelek: Informacijska varnost | 1056 (867) | MrStein |
» | ATI linux gonilniki in problemiOddelek: Operacijski sistemi | 1043 (945) | zee |
» | Linux računalnik - router / 2. mrežna ne obstaja?Oddelek: Omrežja in internet | 1637 (1556) | Brane2 |